This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jenske
Jenske - 4 Items
Ik ben een vrouw die er wel pap van lust…..Ben jij ook iemand die af en toe iets anders zoekt dan een burgelijk leventje? en ben je inmiddels uitgespeeld met je kunstvagina...? Bestel dan even een onderbroekje van me!! Ik zoek een leuke stapvriend voor een gezellige middag of avond en die ook, als het klikt, wel eens stout kan zijn. Humor, discretie zijn voor mij vanzelfsprekend en verwacht dat ook van jou. Dikke kus, Jenske...
Jenske
gebruikt slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jenske
sluts
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jenske
animal!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jenske
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Gea Gleasons
Gea Gleasons - nieuwe baan in een GLIJHUIS
Tja, ik had een nieuwe baan in een GLIJHUIS en was mijn eerste dag. Ik werd aan iedereen voorgesteld. Een collega had zo'n bizar grappige naam. Ik kan 'm natuurlijk niet noemen maar het is te vergelijken als iemand bijvoorbeeld Boudewijn Boudestijn heet. Dus ik stel mij voor, geef een hand en hij zegt zijn naam. Ik was al een beetje nerveus voor mijn eerste dag en ik hield het niet ik barste echt keihard in lachen uit en kon ook niet meer stoppen! Elke keer als hij iets wilde zeggen schoot ik weer in de lach. Hij vond het niet erg, maar man wat heb ik me lullig gevoeld.
marloes
marloes - ik heb wel goesting
O.k. Jongens hier nog wat interessant leesvoer. Zo zat er een rupsje in het gras en zag een vers blaadje liggen. De rups dacht, daar heb ik wel goesting in. Maar het rupsje wist niet dat er verderop een vogel in een boom zat. De vogel dacht, mmhh ik heb wel goesting in dat rupsje. Maar de vogel wist niet dat er verderop een poes boven op een muurtje zat. De poes dacht, mmhh ik heb wel goesting in die vogel. Maar de poes wist niet dat er een emmer water onderaan het muurtje stond.De poes sprong van de muur maar viel in het water. Wat kun je hieruit besluiten? Hoe meer goesting je hebt, hoe natter de poes!! Of niet dan?
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - weerstand
De wetenschap is ver gevorderd. Maar, men begrijpt nog steeds niet waarom de best gestroomlijnde vrouwen de meeste weerstand bieden.....
AD
AD - kunstvagina
Een kunstvagina (ook wel: pocket pussy, nep vagina of masturbator) is speciaal gemodelleerd (replica van een echte vagina) om je piemel in te steken en zo een echte neuk ervaring na te bootsen. De kunstvagina bestaat er in verschillende vormen, zoals de: gewone neukvagina, eentje met een anus of wat een neukgaatje dan ook. Ook in deze categorie tref je vanzelfsprekend de vibrerende en non-vibrerende kunstvagina aan... lekker toch??
Jacco Groningen
Jacco Groningen - 10%
Waarom komen maar 10% van de vrouwen klaar? Ik heb echt niet meer tijd.
Alischa Stinnerma
Alischa Stinnerma - stoute man met een donker bruine onderbroek
Ik ben dus nu op zoek naar een stoute man met een donker bruine onderbroek waarin ik lekker kan wegdromen. ben jij soms een man met een lekkere DONG die ook op zoek is naar een langdurige spannende relatie? Mail me dan gewoon!
ROBSTER
ROBSTER - burlen als we aan het seksen zijn
Mijn vrouw wil ook nogal eens een beetje burlen als we aan het seksen zijn, niet zo overdreven hard dat heel de straat het kan horen, maar toch. Ik vind het lekker om haar te horen genieten, het windt mij dan ook behoorlijk op. Wanneer we bv. in een hotelletje ergens zijn, vindt ze het nogal opwindend om juist dan een beetje harder te gaan burlen.Wat zijn jullie ervaringen dames? En de heren, hebben jullie ook zo'n partner of burlen jullie zelf ook?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook