This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Anette Brand
Anette Brand - 1 Item
Hallo! Ik ben een meisje die telkens het leven langs de zonnige kant probeert te bekijken. Voor mij is er niet veel nodig om een mooi dag tegemoet te komen.. ik geniet echter van de kleine mooie dingen des leven. Zachtaardig, lief, behulpzaam, groot gevoel voor humor, creatief, optimistisch, betrouwbaar.. dat ben ik slechts in eenvoudige woorden uitgedrukt. Ik zoek iemand die ongeveer diezelfde eigenschappen ook in zich heeft en dat combineert met een gezonde dosis paringsdrift...... XX Katrien..
Anette Brand
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - wagen
Wie niet waagt, die blijft maagd!
Ed
Ed - kaktussen
Wat is de overeenkomst tussen de woestijn en je billen? antwoord: Kaktussen
Sophie van der Made
Sophie van der Made - soppen met een natte foef
Wat heeft nou jouw voorkeur?? alleen met blote billen, of helemaal naakt? Of blijft soms stiekem het slipje aan? Of iets lekkers daar tussen in? Gaat er meer uit dan een slipje, maar blijft er iets aan??? Wat mag aan blijven, wat gaat uit? En is de manier waarop ontkleed wordt nog belangrijk? bijvoorbeeld langzaam, of juist snel, sexy of eerst heel netjes jouw kleding opvouwen terwijl je partner al ligt te soppen met een natte foef?
AD
AD - penispomp
Zelf gebruik ik de laatste tijd steeds vaker een penispomp. Dit is een pomp waarmee je de lucht om je penis kunt wegzuigen. Door de onderdruk in de penispomp komt er meer bloed in je penis dus wordt deze langer en dikker en harder. Door vaak te ‘trainen’ zal je erectie ook langer hard te blijven tijdens seksuele vrijpartijen. De penispomp is er in verschillende maten, kleuren en lengtes. Een vibrerende penispomp heeft als voordeel dat je naast het trainen ook nog eens van een seksuele ervaring geniet..... handig toch?
MIa
MIa - heerlijke langdurige sekspartij
Ik ben sinds 3 maandjes zwanger, en echt ontzettend geil..Mn ex verliet me toen hij erachter kwam, maar dit betekent niet dat ik nu direct een nieuwe relatie zoek!! Ik zoek iemand die alleen bezig is met heerlijke vrije sex en niet constant denkend of hij, net zoals mijn ex, niet te snel klaarkomt. Ik wil gewoon genieten van gezamenlijke seksualiteit. Heerlijk langdurig neuken en het ene orgasme na het ander beleven, waarna jij pas klaarkomt als ik ben uitgeput en voldaan onder je ligt. Daarna lig je bezweet en voldaan afgemat naast me en kijk ik je vol bewondering aan voor de heerlijke langdurige sekspartij waar ik zo vreselijk veel van heb genoten. Met andere woorden: ik zoek dus iemand die mijn lusten vervult, en snel ook..Morgen?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook