This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Daisy
Daisy - 1 Item
Hallo lekkere stoute boys! Ook ik ga eens proberen om een lekkere date te scoren, ik heb dit nog nooit gedaan maar hier komt ie dan: welke geile vent wil eens lekker daten met mij?, ik hou van alle soorten sex, zowel binnen als buiten, je vindt mijn slipjes warm bij de post met mijn contactgegevens. Het liefst ga ik eerst ergens een hapje (geen shoarma!@) en een drankje doen en daarna zien we wel. Groetjes Daisy
Daisy
mijn gedragen slipjes...
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - Wel wassen, geen zeep
Was je penis voor mij iedere dag. Doe je dit niet, dan krijg je smegma onder je voorhuid. Dit is wit, kleverig spul en dat kan stinken, irriteren en ontstekingen veroorzaken. Ook als je besneden bent , is het belangrijk om je penis goed schoon te maken. Trek bij het wassen de voorhuid zo ver mogelijk terug, zodat je de eikel en het randje eronder goed kunt schoonmaken. Doe je het met zeep, spoel het dan met veel water schoon, zodat er geen zeepresten achterblijven. Je hoeft echter je penis niet hard te schrobben hoor!
Ed
Ed - mannen versus vrouwen
Waarom zijn er meer mannen dan vrouwen op de wereld? Er is meer denkwerk dan doewerk!
Erik
Erik - hartaanval
Een man komt vroeger dan gebruikelijk thuis uit zijn werk. Er is niemand in de kamer. Loopt de man naar boven. Ligt zijn vrouw in de slaapkamer op bed: spiernaakt, te zweten en te hijgen. "Mien," roept de man uit: "Wat ben jij nou aan het doen?" "O Henk," zegt de vrouw: "Ik denk dat ik een hartaanval krijg." "Ik ga meteen hulp halen," zegt de man en loopt snel weer naar beneden. Hij pakt de telefoon op 112 te draaien, komt zijn zoontje huilend naast hem staan. "Waarom sta jij nou zo te huilen?" vraagt de man aan zijn zoontje. "Ik ben zo geschrokken," zegt het zoontje. "Waarvan dan?" vraagt de man. Zegt het zoontje: "D'r staat een blote vent in de slaapkamerkast." De man rent weer naar boven en gooit de kastdeur open. En daar staat zijn beste gabber Piet in zijn blootje. "Piet! Fijne vriend ben jij!", roept Henk uit: "Mijn vrouw ligt met een hartaanval, maak jij de kinderen aan het schrikken!"
Analia
Analia - kijken
Vrouwen kijken alleen maar naar mannen om te zien of die hen wel bekijken.... toch?
PIjkelien Zoutjes
PIjkelien Zoutjes - mijn grootste hobby is lekker pijpen
Dag lekkere PIEMELS! ik heb een droom en die wil ik wel eens uit laten komen! Ik heb namelijk een vriend en mijn grootste hobby is lekker pijpen en daar ben ik nu helemaal verslaafd aan. Nu ben ik op zoek naar een man er bij zodat ik heerlijk eens twee TAMPERTS tegelijk kan pijpen. Mijn vriend weet hier vanaf en vind goed dat ik via deze weg iemand erbij zoek. Zou jij de tweede man willen zijn? Mail ons dan snel en maak me droom maar werkelijkheid. Ps. Dood s.v.p. geen vogels, wij vogelen n.l. ook geen doden!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook