This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Assie van Veen
Assie van Veen - 4 Items
Ik Astrid bijnaam Assie vind het heel spannend om hier mijn gedragen slipjes te plaatsen,dit is allemaal nieuw voor mij dus weet ook niet wat eruit komt,ik hoop natuurlijk een leuke geschikte vent met een geschoren piemel.... !Ik heb je een hoop te bieden op alle vlakken,nieuwsgierig??? XX Assie
Assie van Veen
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Assie van Veen
mmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Assie van Veen
lekkere luiers!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Assie van Veen
burlen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Wim van Beffum
Wim van Beffum - eitje
Ik vroeg dit meisje laatst: Hoe wil je je eitje? gekookt, gebakken of bevrucht? haha
Jacco Groningen
Jacco Groningen - groningen
Een man komt in een café en ziet een mooie dame zitten. Ze raken aan de praat en het blijkt dat zij een sexuologe is die zich heeft gespecialiseerd in het mannelijk lid. Ze zegt:"Indianen hebben de grootste en mannen uit Groningen de dikste. Waarop de man zegt:"Mag ik me even voorstellen; Winnetou Sipkema, aangenaam!"
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - Slikken of spugen!?
Slikken of spugen!? That is the question. De meeste vrouwen moeten er niet aan denken. De meeste mannen, zoals ik, dromen ervan. Dat ze smullen van mijn sperma. Helaas is mijn kwakje niet altijd even lekker. Sommige mannen proeven zoet, maar die van mij smaakt als een bitter goedje. Hoe komt dit? En valt er wat te doen aan die smaak? Heeft iemand tips?
Van Bafdonk
Van Bafdonk - karakter
Ik zou niet graag willen beweren dat vrouwen geen karakter hebben; integendeel: ze hebben bijna iedere dag een ander karakter!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook