This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jeanette Frikandel
Jeanette Frikandel - 1 Item
Ik ben in mijn relatie nogal te kort geschoten qua seks. Mijn vorige vriend (Ed) bakte er niet veel van. Wil nu dit wel eens uitproberen. Ik ben een meid die echt weet wat ze wil in het leven. Ben dierenverzorgster van beroep, en houd erg van koken en wandelen. Heb jij zin om een keer met me mee te gaan naar bijvoorbeeld een sexbioscoop? (planet Sexy te Antwerpen) Laat me dan snel iets weten. Ik heb 2 honden, woon in de buurt van Assen en ben dus lekker vrijgezel. Nou ik hoop snel een berichtje te krijgen van een leuke man. Doegg Jeanette
Jeanette Frikandel
slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Wim van Beffum
Wim van Beffum - faken
Vrouwen kunnen een orgasme faken, mannen (zoals ik) een hele relatie!!!!
Erik
Erik - Moe
Loopt een oud mannetje op de Wallen, wordt hij aangesproken door een hoer die zegt: Goh meneer gaat u mee naar bed ? Waarop die ouwe zegt: Hoezo zie ik er zo moe uit !
Edo
Edo - taboe geworden
Na 10 jaar netjes getrouwd te zijn was ik het gisteren ineens beu! De seks werd steeds saaier. Het pijpen was door de jaren heen ineens taboe geworden (omdat ik een keer een slappe kreeg). Toen ik haar voorstelde om dan alleen mijn ballen maar te likken, barstte ze in huilen uit. Ik moest haar de tijd gunnen en ze vond dat ik te snel ging. Ik troostte haar, bood mijn excuses aan en loog maar dat ik het respecteerde. Jammer, misschien volgende keer beter .
Analia
Analia - maagd
Wie niet waagt, die blijft maagd , of niet dan?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook