This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Helina Platjes
Helina Platjes - 1 Item
ik ben Helina Ik ben misschien niet meer de jongste en mijn lichaam is niet meer zo lenig, maar ik geniet nog volop. Ik ben op zoek naar mannen die wel wat ervaring op willen doen met een rijpere dame zoals ik. Ik ben nog steeds gek op geile momenten waarbij we elkaar uren lang verwennen. Ik zoek daarom ook een man die net als ik houd van urenlange sex, genieten en een lul heeft die flink wat kan spuiten… Ben jij in het bezit van deze eigenschappen en durf je een uitdaging aan ? koop dan een lekker slipje van me...mmmm Helina
Helina Platjes
slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Britt Brøndsted
Britt Brøndsted - kleine dildo’s
Zo gaan mijn kleine dildo’s al járen mee, maar die grote krijgen scheuren en moet ik telkens opnieuw inslaan. Dat is niet eens omdat ik ze meer gebruik. Het lijkt wel alsof ze zwakker zijn, ook al voelt dat helemaal niet zo. Die grote zal ik wel harder aanpakken, of misschien is het iets met het materiaal. Het is dan wel jammer dat ze in de webshop ook heel wat duurder zijn dan de kleintjes!
Erik
Erik - vaseline-onderzoek
Een man belt aan bij een jonge vrouw die drie luidruchtige kinderen om zich heen heeft. De man zegt: "Ik doe een onderzoek naar het gebruik van vaseline. Gebruikt u het?" De vrouw antwoordt: "Jazeker, mijn man en ik gebruiken het voor seks." De enquêteur krijgt bijna een flauwte, maar zegt: "Mevrouw,u bent de eerste die zo openlijk toegeeft dat u vaseline voor seks gebruikt." De meeste mensen zeggen dat het voor de fietsketting is of iets dergelijks. Als u nu toch zo eerlijk bent, hoe gebruikt u het dan?" De vrouw antwoordt: "We smeren het op de deurknop, zodat de kinderen niet naar binnen kunnen!"
Carlos
Carlos - vogel
Dochtertje van 6 tegen haar vader in de badkamer: "Papa, wat is dat voor ding, daar onder aan je buik, met al dat haar?" Vader, verbouwereerd: "Eh, dat is een vogel." "Nou, papa, dan mag je wel oppassen dat hij niet in je lul pikt."
Mien Billekens-Jeuken
Mien Billekens-Jeuken - putjes op mijn billen
Ja, ik heb ze ook… putjes op mijn billen. Er zijn maar weinig vrouwen met zogenaamd perfecte, gladde billen. Toch zie je die in tijdschriften en videoclips wel. Hoe heerlijk is het om een deel van die putjes soms gewoon even af te dekken met een grote, zachte Hema onderbroek. Mocht je tenslotte her en der wat love handles hebben, dan houdt de oma onderbroek de boel fijn bij elkaar. Ideaal!
Rogier Stinkdier
Rogier Stinkdier - thuiskomen
Wat wil je niet horen.. als je aan het vrijen bent? Schat ik ben thuis!
Elmer
Elmer - GEILSPIN
HEY GEILSPIN! Mijn lul is zojuist doodgegaan. Mag ik hem in jou begraven?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook