This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Holly Jonson
Holly Jonson - 1 Item
Hai Guys! Ik ben Holly en heb een paar behoorlijk rijpe meloenen.... Bij mij kun je terrecht voor lekkere sex met of zonder massage. Pijpen zonder is bij goede hygyene geen probleem. bij mij kun je zoenen, beffen,Body to body is ook mogelijk. De sex is safe..Intiem scheren doe ik ook en is gratis vanaf 60 minuten.Voor anaal vraag ik 30 euro extra. Ik vind het leuk om mannen ,vrouwen en stellen te verwennen. Ik heb eventueel ee man beschikbaar voor trio of kwartet.Hij neemt soms ook de telefoon aan! Wanneer je graag wil dat ik je ontvang kun je alleen per telefoon met nummerherkenning bellen dus geen sms of e-mail! XX Holly
Holly Jonson
realistic vagina
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - mannelijke penis...
Na jaren van onderzoek zijn onderzoekers van TNO tot de conclusie gekomen dat de menselijke penis onder te verdelen is in 5 basis groepen: small, medium, large, "Oh mijn God!" en "Is die er ook in het wit?"
Hans Klok
Hans Klok - kleine penis
Een vader en moeder vinden dat de piemel van hun 8-jarig zoontje nogal aan de kleine kant blijft en besluiten met Jantje naar de dokter te gaan. Ze leggen hun probleem uit aan de dokter, waarop de dokter het mannetje onderzoekt. Inderdaad, zegt de dokter, hij is wat aan de kleine kant. Zorg er voor dat hij 's morgens veel geroosterd brood eet, dan komt alles goed. De volgende morgen staat de moeder vroeg op en begint als een bezetene brood te roosteren. Even later komt het mannetje naar beneden om te ontbijten. De moeder begroet haar zoontje, wijst naar de gigantischestapel geroosterde boterhammen en zegt: De bovenste twee zijn voor jou, de rest is voor je vader.
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - de mosselman
*doet dansje* "Zeg ken jij de mosselman, de mosselman, de mosselman? Zeg ken jij de mosselman, hij staat nu voor je neus!"
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - OLV
Weet iemand hier het verschil tussen Onze Lieve Vrouw en hedendaagse vrouw??? : OLV liet alles achter en vluchtte op de ezel, terwijl de hedendaagse vrouw vlucht met alles en laat de ezel achter......

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook