This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lieke
Lieke - 1 Item
Hoi, ik ben LIeke (31) ik bied mijn eetbare slipje aan. Goed likken! , mijn lichaamswarmte en vocht versterken de bijzondere smaak. Pas op dat je het slipje niet te strak om je hoofd vastbindt om het breken ervan te voorkomen. Geniet van mijn spannende ondergoed ... de edible undies!
Lieke
mijn eetbare slipje....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jeanine Slimmers
Jeanine Slimmers - slechter dan seks
"Sommige dingen zijn slechter dan seks, sommige dingen beter, maar er is volgens mij helemaal niets dat even goed is als seks."
Ed
Ed - pashokje
Sorry, ik heb al problemen met mijn darmen, denk niet dat een slipje goed is voor mijn spijsvertering. Geef mij maar een broodje osseworst met een wiskey-tje! Als ik vroeger in een pashokje kleiding ging passen riep ik altijd voor de grap dat de wc-rollen op waren; tegenwoordig heb ik ze echt nodig! Cheers, ED
Miko
Miko - paard
Lieke, Als ik aan het kruisje van jouw slipje lik dan proef ik nu ook de gelekte sappen van jouw geile spleetje. Mijn hand gaat dan wat steviger op en neer zodat mijn paal recht overeind staat. Met andere woorden: ik ben zo geil als een paard!! aanrader: cursus slipje proeven gegeven door een oude vinoloog..... big Thanks!!
Barbie Boswellie
Barbie Boswellie - Masturbieren ist schwierig
ich mache beim Porno immer den Ton aus (aber dann ist es viel weniger geil). Oder ich trage Kopfhörer (aber dann kann ich mich selbst ja nicht mehr hören). Oder ich spiele einfach nicht mehr an mit rum (haha, das funktioniert NIE). Masturbieren ist schwierig, wenn dein Mitbewohner da ist. Besonders dann, wenn du deinen Dildo nach getaner Arbeit im Waschbecken sauber machen willst und dein Mitbewohner das Badezimmer belegt!!
Octaaf
Octaaf - ik sta triplex!
Peter: Hey Jongens! als ontzettende fruitliefhebber sta ik EVEN helemaal triplex! Vinden jullie het goed als ik vandaag alleen even de poes uit de slip kijk???

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook