This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hannah Heisung
Hannah Heisung - 1 Item
Hallo lekkere snifters... Ik ben opzoek naar leuke kerels die van het leven genieten, van lachen houden en een lekkere geschoren piemel hebben. Naast dat zou ik ook graag sex willen hebben met iemand die er op kickt om lekker over mij heen te spuiten. Ik hoor graag van julllie! XX Hannah
Hannah Heisung
gebruikt slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Machiel Reservewiel
Machiel Reservewiel - sex was ook al een echte nachtmerrie
Laatst heb ik weer een slipje opgehaald bij een meisje van 40 maar volgens mij was ze zeker al 60 jaar ! En de sex was ook al een echte nachtmerrie! In plaats van lekker genieten deed alles zo/n beetje pijn. (kan niet pijpen trekt veel te hard aan mijn ballen en duwt steeds maar weer haar dikke borsten in mijn mooie gezichtje) Ik ga dus nooit meer naar deze dame, zeker niet!!
Ray
Ray - mona
Lieve Mona, Ik ben Eefje, 9 jaar en nog steeds maagd. Is er iets mis met mijn vader?
Carlos
Carlos - geluk
Als een pas getrouwde man gelukkig lijkt, begrijpen we waarom, of niet dan? Maar als een tien jaar getrouwde man gelukkig kijkt, vraag ik me echt af: waarom toch??
Hester
Hester - geschoren sterretje
Als je een geschoren sterretje heb, dan ben ik de aangewezen persoon om eens lekker jouw sterretje te likken! Ik ga dan met mijn tongetje over jouw sterretje heen. Lijkt het je ook wel wat? Contacteer me dan eens……
Magnolia Steel
Magnolia Steel - 'fris' in de onderbroek
Tja, ook ik kan inmiddels niet meer zonder BIDET. Na iedere “ grote boodschap” en het vegen van mijn 'HOP' direct over naar de bidet en daar was ik me dan lekker van onderen met speciale zeep en lauw/warm water. Kost maar 1 minuut en ik zit weer lekker 'fris' in de onderbroek (mijn vriend ED doet het al zijn hele leven, snap niet dat we dit in NL niet doen/hebben?)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook