This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Devine Pietersen
Devine Pietersen - 1 Item
Hallo knappe mannen. Ik,Devine, zoek spannende sex met vreemde mannen. Je hoeft me niet te kennen, ik wil jou ook niet kennen. Wat mij interesseert is lekker sex voor een paar uurtjes in een motel of bij mij thuis. Je komt en je gaat. geen relaties !!!!. Trefwoorden : beffen, likken, pijpen, zoenen en neuken Mijn interesse gaat uit naar :knappe mannen, licht tot lichtbruin gekleurd, normale penis, geen lichaamshaar!! en hygienisch, moet van beffen houden!! Serieuze knappe mannen kunnen reageren.... Verplicht een gezichtsfoto emailen bij de bestelling van mijn gedragen slipjes...mmm , en als je mijn type ben, email ik terug met mijn fotos en kunnen we dan afspreken. XX Devine
Devine Pietersen
modern slipje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AD
AD - hijskraan
Een vrouw is als een hijskraan, ze kan alle kanten op ...
Fokko Fokma
Fokko Fokma - hij staat!
Komt een man thuis en zegt tegen z`n vrouw: “Lieverd, ik ben ontzettend opgewonden, zullen we het doen?” “Die van mij staat al!” “Is goed” zegt de vrouw, “die van mij staat ook!” “Dat kan niet!”, zegt de man. “Jij hebt een hele andere dan ik. Die van mij staat recht overeind, niet die van jou”. Zegt zij: “Nou oke, die van mij staat op een kier!”
Ewout
Ewout - sex
Sex, sex, sex altijd maar sex, zuchtte mij vrouw. Praat liever eens over het weer, zij ze. mijn antwoord: “oke” wanneer doen we het weer?
Elmer
Elmer - jouw massage
Laatst op advies van een vriendin naar de psychiater geweest maar volgens zijn assistente mocht de psychiater mocht niet gestoord worden!’ Daarom ga ik maar verder met het geven van zowel erotische als normale massages! Kies je voor een normale massage dan zul je begrijpen dat ik daar een kleine vergoeding voor vraag (zeven en twintig vijftig) Ik moet tenslotte wel eten. Kies je voor erotiek, dan doe ik dat met alle plezier gratis. Ik geniet er tenslotte ook van…..mmmmm Laatst vroeg een dame aan mij of ik dan ook een tegenprestatie verlang. Ik kan daar heel duidelijk over zijn. Het is jouw massage, en als ik zie dat jij geniet dan is dat voor mij voldoende. Dus een tegenprestatie is echt niet nodig (je mag na afloop wel een fooi geven). Het mag, maar je zult aan mij echt niet merken dat ik het graag zou willen. Het is dus echt helemaal jouw feestje!
Zara
Zara - klootzakken
Laatst kwam er een of andere hork na me toe, duwde een drankje in mijn hand en zegt vervolgens psst "Heb je een vriend?" nee? Waarom dan niet? Wat een klootzakken bestaan er toch!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook