This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nattelie...
Nattelie... - 1 Item
Hallo Schatje, . Begrijp mijn naam niet verkeerd hihi. Ik vind het gewoon geil als ik door een oudere man genomen wordt. (35-55 jr). Mijn fantasie is om lekker door een ervaren man genomen te worden, ergens buiten in of op een auto ;). Heb je zin om mij eens lekker billenkoek te geven? Dan hoor ik het graag van je. Groetjes Nattelie
Nattelie...
modern slipje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Wim van Beffum
Wim van Beffum - vuile schijterd......
Op een avond loopt Harry zijn stamcafé binnen en zegt: “Wim, geef me snel een groot glas bier. Ik heb net ruzie gehad met het vrouwtje.” “Oh ja?” zegt Wim. “En hoe verliep het deze keer?” “Toen het voorbij was,” antwoorde Harry, “kwam ze op handen en voeten bij me.” Echt waar?” zegt Wim “Dat is verrassend! En wat zei ze?” Ze zei: “Kom onder dat bed vandaan, vuile schijterd!”
Bea Tolsteeg
Bea Tolsteeg - Doggy Style
Mijn standaard seksuele menu wordt steeds uitgebreider. Was Doggy Style ooit nog exotisch, nu is het inmiddels een onderdeel van mijn standaard pakket. Anale seks is ook hard op weg om toegevoegd te worden aan de standaard menukaart van menig meisje. Toch zijn er heel wat vrouwen die vooroordelen hebben en (onterecht) angstig zijn voor een grote DONG in hun kontje!
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - branderig gevoel aan mijn DONG
Hallo, Ik kwam dus bij toeval op deze site terecht en dacht misschien hulp te vinden via deze weg. Ik zit n.l. met een probleem waar ik al meerdere jaren last van heb. Ik vind geen antwoord bij doktor Hans. Zo krijg ik enkele keren per jaar (de ene maal erger dan andere) krijg ik een ontzettend jeuk en branderig gevoel aan mijn DONG! Mijn huid aan de binnenzijde en van mijn eikel kan ik zo afpellen/afschilferen tot een smerige smeurie. En dan krijg ik later ook nog eens uitdrogingen met kenen tot gevolg! Ik heb het gevoel dat deze ontsteking nooit volledig weg gaat. Dit is trouwens heel besmettelijk (dat weet ik wat heb mijn vriendin en een paar van haar vriendinnen er eens mee besmet!) Ze kreeg ook dezelfde symptomen. Aangezien ik er steeds een beetje last van heb durf ik (in bijvoorbeeld een GLIJHUIS) zonder condoom niet meer te vrijen. Kan iemand me zeggen wat ik heb a.u.b. ?
Analia
Analia - ontspanning
Mannen hebben seks nodig om te kunnen ontspannen, vrouwen, zoals ik, hebben ontspanning nodig om te kunnen seksen.
Keith
Keith - buschauffeur
Een bus stopt bij de bushalte om een klein ventje binnen te laten. Hij gaat vlak naast de buschauffeur zitten en begin teschreeuwen: "AL WAS MIJN MOEDER EEN KOE EN MIJN VADER EEN STIER, DAN WAS IK EEN LIEF KALFJE..." "AL WAS MIJN VADER EEN HENGST EN MIJN MOEDER EEN PAARD, DAN WAS IK EEN KLEIN LIEF PONYTJE..." "AL WAS MIJN VADER EEN OLIFANT EN MIJN MOEDER OOK, DAN WAS IK EEN KLEIN LIEF BABY OLIFANTJE..." -en zo ging dat kind verder met allerlei dieren, de chaffeur begon het spuug zat te worden en met een rood hoofd schreeuwde hij: "EN WAT ALS JOUW MOEDER EEN VIEZE TERING HOER EN JE VADER EEN AFGENEUKTE HOMO WAS??!!" Dan was ik een buschaffeur; zei het kind!!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook