This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Juul Holes
Juul Holes - 4 Items
Hallo schatjes...... Ik heb een hele goede en leuke relatie met mijn vriend. Het is wel zo dat hij vanaf het begin heeft toegegeven dat hij een paar dingen heeft op sexueel gebied die met fetish te maken hebben (of in elk geval erop lijken). Hij is erg open over sex en ik waardeer dat op zich wel in hem, het maakt hem bijvoorbeeld ook niet uit dat ik hier mijn gedragen onderbroekjes naar mannen stuur. . Ik voel me lekker en goed bij hem, maar vraag me wel eens af: waarom heeft hij zo'n fetish? Bijvoorbeeld: latex, hoge laarzen, handschoenen (dit vindt hij gewoon mooi en het prikkelt hem). Hij heeft nog een kleine fetish, beetje vreemd, maar niets wat ik akelig vind of zo. Nu vraag ik me af waar de grens ligt. Ik doe soms voor hem hoge laarzen aan omdat ik het fijn vind dat hem dat zo enorm opwind. Ik voel me er dan zelf ook lekker bij en kan het me best voorstellen dat hij er opgewonden van wordt. Toch denk ik steeds: is dit normaal, waar komt het vandaan en waar ligt de grens? en waar ligt jouw grens??? XX Juul
Juul Holes
pink slipje.....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Juul Holes
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Juul Holes
burlen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Juul Holes
geil onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Nemo
Nemo - Jantje
Jantje vraagt aan zijn moeder mama? wat is een hoer? zegt zijn moeder dat is een fiets. Dan gaat Jantje naar zijn vader en vraagt wat neuken is neuken is fietsen zegt zijn vader dan gaat hij naar zijn broer en vraagt wat een condoom is dat is een fietsketting zegt zijn broer De volgende dag kwam Jantje te laat op school de meester vraagt waarom hij te laat is Nou zegt Jantje ik stapte op m'n hoer begon te neuken en toen vloog m'n condoom er 3 keer af!
Eldreiede Smulders
Eldreiede Smulders - SM-masker
Hey lekkere hete SLIPSNIFTERT! Wil je dat SM-masker even af doen? want je wilt toch niet zeggen dat je van nature zo knap bent……?
Adri Kreugerts
Adri Kreugerts - gelukkig nieuwjaar
Misschien een beetje vroeg maar omdat ik zoveel knappe vrienden heb, begin ik maar bij de lelijkste. Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Bernhard
Bernhard - naakt
ik vind een vrouw mooi wanneer ze naakt mooier is dan half naakt, en jullie ??
Gordon
Gordon - vaginisme
Mijn vriendin heeft last van vaginisme. Ik zou graag willen dat ze wat meer zin in sex heeft, want door dit probleem hebben we maar 1 a 2 keer in de maand seks. Ze heeft geen zin in seks omdat ze bang is dat het pijn doet. We hebben al van alles geprobeerd, zelfs naar een sexbioscoop maar niets helpt. Daarom masturbeer ik tegenwoordig iets vaker; uiteindelijk ga ik natuurlijk wel op zoek naar iemand anders, zoals deze vrouw hier….." ……
Leo
Leo - sliploze gedrag van oudere dames
Ik begin een beetje te walgen van het sliploze gedrag van oudere dames bij ons in het winkelcentrum! Ik vind het sowieso een beetje aso als vrouwen zonder bh/slip de deur uit gaan in de vaste overtuiging dat mannen die geste wel kunnen waarderen. Mijn vrouw zit ook echt niet op andermans theezakjes of kano te wachten en vindt dat gewoon weerzinwekkend en ordinair, zelfs al is de dame in kwestie nog zo mooi gevormd. De aandacht die ze ermee krijgen is dus vast voor een (groot) deel negatief, al komt dat helaas niet bij hun binnen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook