This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Shirly Temple
Shirly Temple - 1 Item
hallo lekkere mannen, ik ben Shrily en ik ben opzoek naar een oudere man voor sex ik ben een lekker geil vrouwtje en ik ben ook wel lekker stout. Ik kan wel eens een lekkere beurt gebruiken. ik wil geen kerel die onder de 50 is. Stuur me snel een bestelling als je interesse hebt. .... X Shirly
Shirly Temple
stout slipje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marcel
Marcel - vrouw zijn
Ik voel mij al tijden depressief en erg ongelukkig, ik wil een vrouw zijn maar durf het niemand te vertellen. Mijn vrouw al helemaal niet! ik hou nog wel van hem maar zou het liefst een homosexuele relatie met nhem hebben. Ik heb het gevoel dat ik er met niemand over praten.Wat moet ik doen?
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - staat
JIj wilt een vrouw zijn? je weet toch dat vrouwen overal toe in staat zijn , maar nergens voor te gebruiken....?
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - kusje
Bep en Henk zijn 60 jaar getrouwd. Bep vraagt aan Henk, waar zij hem na al die jaren nog eens een plezier mee kan doen. “Nou”, zegt Henk, “ik zou zo heel graag voor mijn dood eens een keertje een orale verknettering krijgen…” “Oke”, zegt Bep. Ze doet haar gebit uit, doet het in een glaasje en duikt met haar hoofd onder de dekens. Al na twee minuten is de daad verricht. “Ooooh Bep, dat was geweldig. En wat kan ik voor jou eens betekenen?” Bep komt onder de dekens vandaan, het lichaamsvocht druipt nog langs haar kin en zegt: “Kusje…?”
Yolante
Yolante - sexyoga
Hoi ondeugende mannen! Ook ik ben ook lekker heet en dat ben ik echt 24 uur per dag, dan begrijp je wel dat ik toe ben aan een hete man. Iemand die mij ook echt kan laten schreeuwen want dat wil ik weer eens zo graag! Zelf doe ik aan sexyoga om ontspannen te raken en tantra dat heeft ook met energie en rust te maken maar ook met sex, dat wil ik jou graag uitleggen en dat wil ik ook heel graag met jou samen beleven! En zo lang heb jij jouw orgasme nog nooit uitgesteld wacht maar af! Nou wat denk je, stuur je me een geile mail? Dikke xx
Gerwalta Postma
Gerwalta Postma - Broekpaling met tomaat uit de oven
Hoi allemaal, hier nog 1 van mijn favoriete recepten: Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd de tomaten in stukjes. Wrijf de broekpaling in met citroensap, zout en peper en leg de filet in een lage ovenschaal. Strijk de knoflookboter erover en verdeel de tomaat en bieslook erover. Strooi de piemelkaaskaas erover. Bak de broekpaling in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook