This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Fleur Opstelten
Fleur Opstelten - 4 Items
HOi, ik ben Fleur en ik ben opzoek naar een lekkere vent die de moeite neemt om dit lekkere lichaam eens te verwennen en weer laat voelen wat er in de wereld te koop is? Ik ben al een hele lange tijd singel en wel weer eens toe aan een leuke date? Ik ben een spannende jonge meid van , ik woon in het rustige Exloo (Drenthe) en ben voor veel dingen in. Ook ga ik geen enkele uitdaging uit de weg? Dus echt een ontdekkend type, ben jij ook iemand die spanning en sensatie een uitdaging vindt en ben jij opzoek naar die ene lekkere jonge meid die je maar niet denkt te vinden? Zoek dan niet verder en ga de uitdaging eens met mij aan, je moet maar zo denken niet geschoten is altijd mis? XX Fleur
Fleur Opstelten
tuigage
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Fleur Opstelten
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Fleur Opstelten
maandverband
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Fleur Opstelten
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bennie Dom
Bennie Dom - kijken
Volgens mij moeten wij onze vrouwen weer leren bekijken zoals we de vrouw van een ander bekijken, of niet??
Blanka
Blanka - contact komen met een blanke man
Na wat relaties achter de rug te hebben met donkere mannen. Zou ik graag in contact komen met een blanke man. Je leeftijd is geen probleem als je maar boven de 18 bent natuurlijk. Dan mag jij van mijn chocoladehuidje proeven. Ik hou van variatie in standjes, dus laat maar eens zien wat je in huis hebt. Dan hoop ik snel van je te horen. Geil likje!
NICO
NICO - vies
Ik masturbeer bijna dagelijks, en soms meerdere keren op een dag. Ik schaam me hier diep voor. Ik voel me achteraf dan ook vies. Vies dat ik heb gemasturbeerd. Als ik echter een gedragen slipje om mijn hoofd doe dan heb ik dat gevoel niet… raar toch?
Doktor Hans
Doktor Hans - arsten zonder grenzen
Er komt een vrouw bij me op het spreekuur met enorme keelpijn. Ik vraag haar mee te komen naar de behandelkamer. “Zo mevrouw, doe uw mond maar open en dan zal ik eens kijken”, zei ik.. Na een lange inspectie vraag ik: “Zou u uw bovenkleding willen uittrekken? Dan kan ik u beter onderzoeken.” De vrouw geeft gehoor aan de vraag en ontdoet zich van haar bovenkleding. Na een paar minuten onderzoek vergrijp ik me spontaan aan de vrouw. Ik betaste haar alsof mijn leven ervan afhing. “Maar dokter wat doet u nu?!” riep de vrouw. Waarop ik antwoordde:”Rustig maar mevrouw. Ik werk sinds vorige week voor artsen zonder GRENZEN.”De vrouw bedenkt zich geen moment en springt van de behandeltafel. Vervolgens geeft ze me een trap tussen de benen en zegt daarbij: “Heeft u even pech, ik ben lid van het RODE KRUIS.”
Heidie Sneespray......
Heidie Sneespray...... - mijn FOEF en KRANS
Hoi leuten! Ik heb voor de rest helemaal geen klachten qua ontlasting, alleen het irriteert (jeuk, branderig, weet niet het goede woord daarvoor) enorm bij mijn FOEF en KRANS. Ik moet er vaak aan krabben maar zodra ik mijn SLIPJE tussen mijn kont aandruk is het weer ff voorbij en heb ik er totaal geen last meer van!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook