This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Chrissy Tolhuis
Chrissy Tolhuis - 1 Item
Hallo stoute boys! Ik heb in mijn vorige relatie voor het eerst een keer een rollenspel gedaan. Nu vond ik dat zo leuk en spannend dat ik eigenlijk dit wel vaker wil doen. Ik heb momenteel geen vriendje dus hoop ik op deze manier een leuke man of jongen te vinden die hier ook naar op zoek is en samen met mij de grenzen wil gaan opzoeken. Durf jij het aan? XX Chrissy
Chrissy Tolhuis
geil broekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Erik
Erik - nemen
Een gelukkig huwelijk is een zaak van geven en nemen: de man geeft en mijn vrouw neemt alleen maar.....
Fokko Fokma
Fokko Fokma - natte vinger
Omdat er niets op televisie is, gaan Peter en zijn vrouw vroeg naar bed. Peter kan de slaap niet vatten, pakt een boek en begint te lezen. Na een tijdje glijdt zijn hand tussen de dijen van zijn vrouw, zoekt een bekend plekje en trekt zijn hand weer terug. Dat ritueel herhaalt zich verschillende keren. Dan is zijn vrouw het zat. “maar Peter,” zegt ze opgewonden, “wil je nou ophouden met me te plagen”. “Stel je niet zo aan,” zegt Peter “ik plaag je helemaal niet. Ik maak alleen maar mijn vinger nat, zodat ik de pagina’s kan omslaan.”
Pormankrofsktrum Stramprosky
Pormankrofsktrum Stramprosky - amateurprostituee op een golfclub
De beste seks die ik, als amateurprostituee op een golfclub, (heb gehad, als ik alleen maar kijk naar de kwaliteit) is altijd betaalde seks geweest. Soms als ik betaalde, maar meestal als ik betaald werd! Betaald worden door een aardige aantrekkelijke vent die het kan, en het goed doet, en een pracht TAMP heeft, dat is alles in één. Dan weet je echt wel dat je de goede baan hebt gekozen. Iedere keer als me dat gebeurt ben ik weer helemaal in de wolken!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - overgang
Mijn vrouw is al in de overgang, mogelijk heeft het daarmee te maken dat ze me nooit meer oraal wilt bevredigen…. Ook is ze onder behandeling bij een psychiater geweest vanwege depressie. Ze slikt Prozac. Toch is ze nu goedgeluimd en hebben we het goed met elkaar.Al meer dan drie jaar heeft ze geen zin in orale sex meer. Het is voor haar finito; ze vindt het niet erg. Ik zelf zit er vreselijk mee. We vrijen weleens wat maar van echte sex is geen sprake meer. Ik heb er nu voor gekozen af en toe met een sexmaatje naar een sexbioscoop te gaan en dat bevalt prima……..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook