This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zita
Zita - 1 Item
Welke man wilt mij komen nemen. Ik ben Zita een leuke meid uit Beilen en zoek sex contacten met leuke mannen die na 1x klaarkomen niet meer kunnen. Ik houdt van langurige sex dus graag alleen mannen reageren die het lang kunnen volhouden. Ben jij de man die ik zoek dan zie ik het wel. XX Zita
Zita
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bennie Dom
Bennie Dom - Neckerrman...
Een vrouw met een hazenlip (die daardoor de L niet uit kan spreken) is 25 jaar getrouwd en besluit een lekker etentje te maken voor als haar man thuiskomt. Zegt ze: ‘kijk eens man, omdat je zo nief bent,heb ik een nekker etentje voor je gemaakt.’ Inderdaad, ze hebben lekker gegeten en na het eten nog een glaasje champagne en dan lekker vroeg naar bed. Eenmaal in bed komt haar man met de verrassing tevoorschijn . . .Tickets om met z’n tweeën 14 dagen naar de Bahamas te gaan.De vrouw is in de zevende hemel van dit cadeau en zegt dan ook: ‘Hartstikke nief, echt heel erg nief’ en ze besluit dan ook om haar man eens extra te verwennen. Ze gaat met haar hoofd onder de dekens zakt naar beneden en verwent haar man als nooit tevoren. Onderwijl vraagt zij hem: ‘Is het nekker man ? ?’ ‘Nee!,’ zegt de man, ‘Het is van D-Reizen ! !
Brooke Schildje
Brooke Schildje - n goede massage begint met een goede hygiëne
Hallo, ik heb mij de laatste jaren gespecialiseerd in pijnbestrijdende en relaxerende massages met happy end voor 65-plussers. Relax en geniet! Ps. een goede massage begint met een goede hygiëne!!Geen body to body en geen intiem als je niet schoon bent (zoals laatst bij Claudia Schilfer) Koppels ook welkom hoor! (Op sms word niet gereageerd)
Jan Lambers
Jan Lambers - fiets
Lul niet over mijn fiets, ik fiets toch ook niet over je lul?
Christina
Christina - stinkende urine (brandende reuk)
Hoi! Zo heb ik al een tijd last van stinkende urine (brandende reuk) ben na de dokter Hans geweest en urine afgegeven maar dat was in de middag en ze zagen niks, moest terug komen met ochtendurine, sperma en poep. Ik heb dat nog niet gedaan want ik heb het ontzettend druk (mocht trouwens mijn onderbroek niet achterlaten, daar zat alles nota bene al in!) tja, ik dacht het zal wel niets zijn maar nu heb ik al een aantal dagen last van me rechter onderrug ( denk de nieren) als ik klop op bij de richting van me nier doet dat pijn niet zo erg pijn het is meer een zeurende pijn waar ik de hele dag mee loop, wanneer ik zit voel ik het erger, voel me vandaag ook niet helemaal lekker ( maar dat valt gelukkig mee) weet iemand wat het kan zijn? p.s ik heb geen pijn bij het plassen en urine ziet er normaal uit en anale sex is ook nog steeds fantastisch!
Frank Fukking
Frank Fukking - raar
Vinden jullie ook dat je veel te snel klaarkomt? Vaak binnen 2 minuten na penetratie of al tijdens het voorspel, wordt gezien als vroegtijdige zaadlozing. Dit heeft negen van de tien keer geen lichamelijke oorzaak. Vroegtijdige zaadlozing is bijna altijd te wijten aan stress, vermoeidheid en zelfs schuldgevoel. Een lichamelijke oorzaak als een infectie aan de urinebuis of prostaat komt zelden voor maar toch heb ik het nu al twee keer gehad………..Raar toch??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook