This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nicolien Sauerkraut
Nicolien Sauerkraut - 4 Items
Hallo lekkere snifters.. Ik ben een lieve en passionele vrouw die graag wat spanning en avontuur zoekt. Ben je onervaren, dan leer ik je veel geile dingen om vrouwen te laten kronkelen. Ik ben eigenlijk ook een beetje liefhebster van geile perverse extreem mits hygienisch het toe laat (geen darmpatienten meer!! ) en zeker heel safe. Als jij die man bent wil ik wel eens met jou uit mijn dak gaan ik kan ontvangen of verplaatsen. Alleen serieuze reacties aub! Groetjes Nicolien
Nicolien Sauerkraut
lekkere kontje in een slipje....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nicolien Sauerkraut
hey, nog steeds hier?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nicolien Sauerkraut
schedesoep
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nicolien Sauerkraut
bad sex
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Machiel Reservewiel
Machiel Reservewiel - huilen
Ik moet vaak huilen na het vrijen…Als ik sex dan komen er namelijk allerlei emoties los. Ik weet alleen niet of het dan of huilen van geluk is of huilen van alle ellende die ik de afgelopen maanden gehad heb. Alle gevoelens komen dan plotseling naar boven. De meeste vrouwen vinden het niet trouwens niet erg!
Angela Chang
Angela Chang - geile TAMP
Hey geile TAMP! Jij hebt bij het uitdelen ook overal vooraan gestaan he?
Marcel
Marcel - bier
Een vrouw stuurt haar man naar de winkel. Ze zegt:”Eén krat bier, en als ze eieren hebben neem je er zes.” Na een poosje komt de man thuis. Zegt zijn vrouw: “Waarom heb je nou zes kratten bier meegenomen?” Zegt de man: “Nou, omdat ze nog eieren op voorraad hadden!”
Pietsje Broekma
Pietsje Broekma - gewillige dame
Hoi, een hele gewillige geile dame met een lekkere natte poes ben ik! Ik ben dus niet opzoek naar gefake en onzeinpraat.. meedere fotos kunnen altijd voor je gemaakt worden en we kunnen op verschillende manieren verder praten... stuur me een berichtje of mail me naar: Liefs en hele geile stoute kusjes…….
Ewout
Ewout - gorgelen
Een vrouw komt bij de dokter, bont en blauw geslagen… Dokter Hans: “Wat is er gebeurd?” Vrouw: “Dokter, ik weet niet meer wat ik moet doen, elke keer als mijn man dronken thuiskomt slaat hij me in elkaar…” Dokter: “Daar ken ik een zeer doeltreffende remedie tegen: als uw man dronken thuiskomt, neem een kop kamillethee en begin te gorgelen, gorgelen, gorgelen.” Twee weken later komt de vrouw terug bij de dokter en ziet er herboren en fris uit. Vrouw: “Dokter, dat is een geniale oplossing! Elke keer als mijn man bezopen thuiskwam en ik kamillethee gorgelde, gebeurde er niets! Zegt dokter Hans : “Zie je dat er niets gebeurt als je gewoon je muil houdt?”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook