This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gemma
Gemma - 1 Item
Hallo jonge mannen van Nederland. Ik ben Gemma uit Hengelo. Ik kan hier hele verhalen neerzetten, maar volgens mij vind je het veel belangrijker om te weten waar ik naar op zoek ben. Ik zoek jonge mannen die nog niet zo heel ervaren zijn. Ik raak gigantisch opgewonden om een jonge knul te laten genieten. En met genieten bedoel ik dan ook echt genieten. Geef je aan mij over, laat me doen met je wat ik wil! Echte SM gaan we niet doen, tenzij je dat zelf wilt. Wat je wel gaat doen is luisteren naar me. En als jij goed kan luisteren dan leer ik jou wat echt genieten is. Ik garandeer je dat je meerdere keren zult klaarkomen. Ook zal ik je vertellen wat je met mij moet doen, ik zal je geile opdrachten geven en als je dat goed doet dan…….. koop maar een lekker gedragen slipje van me dan geef ik je vast een voorproefje over wat je te wachten zal staan. X Gemma
Gemma
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - kameel?
Een olifant en een kameel lopen door de woestijn, olifant: "Ik vind jou maar een raar beest" Kameel: "Hoezo?" Olifant: "Jij hebt tieten op je rug!" Kameel: "Moet jij nodig zeggen met die piemel aan je hoofd!"
Johannes
Johannes - geaardheid
Hallo luitjes; wat zou ik willen weten of er nog meer mensen hier zijn die moeite hebben met hun sexuele geaardheid. Ik kan het namelijk niet accepteren. Ik heb altijd tegen mij zelf gezegd, "ik heb dan niet de keus gehad in mijn sexuele geaardheid maar ik heb wel de keus om er naar te leven". Alleen leef ik niet. Ik besta, toch?
Van Keulen
Van Keulen - sexy slipjes met open kruis tanga string hipsters boxershorts
Hoi Hoi, Ook ik draag graag dames slipjes en .zoek nu dames sexy slipjes met open kruis tanga string hipsters boxershorts (liefst maat xxl en xxxl) p.s. het moet mij wel passen die dames slipjes. Ik kan geen post ontvangen maar ik haal het bij jou thuis op. Liefst niet zo duur als vorige keer. Reageer daarom ook even met foto want vorige keer was, naast dat het te duur was ook niet echt mijn type!
Ed
Ed - overal
Jongetje: “Is het waar, papa, dat in sommige Afrikaanse landen je je vrouw pas leert kennen nadat je getrouwd bent?” Vader: “Jongen, dat is overal zo!”
Solange
Solange - niet langer dan een uurtje
Ik bekijk eigenlijk het aantal km's niet maar ik kijk eerder naar HOELANG ik onderweg ben, want ik kan makkelijk 100 km rijden maar 2 uur onderweg zijn!! (denk maar aan druk stadsverkeer, wegen waar dikwlijs een fille staat of kleine baantjes) en 100 km rijden en 40 minuten onderweg zijn (autobaan). Ik rij in principe niet langer dan een uurtje om naar een kerel te gaan om een lekker gedragen slipje langs te brengen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook