This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Astrid
Astrid - 1 Item
Je kent het vast wel, je hebt het allemaal goed voor elkaar, alleen is je huwelijk/relatie na een aantal jaren niet meer wat het ooit geweest is... Je mist een zekere spanning, sensualiteit en erotiek... Misschien is een discreet erotisch contact voor jou een uitkomst om de dagelijkse sleur af en toe even te doorbreken... Een discreet gezellig en knus adresje waar je je even heerlijk kunt ontspannen en de dagelijkse stress van je af laten glijden...alles in geheel ongedwongen romantische sfeer in een knus appartement met romantisch kaarslicht en zachte lounge muziek...Lijkt dit je wat??? bestel dan snel een slipje van me en wie weet....... XX Astrid
Astrid
mijn warme slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Annelies van der Pies
Annelies van der Pies - leuke uitgaanstip!
l'Elefante Bianco Kindervriendelijk restaurant met sexbioscoop! Openingstijden Dagelijks van 17.00 tot 23.00 uur. Donderdag t/m zondag vanaf 18.00 uur is er begeleiding aanwezig in de sexbioscoop. Vakantie regio: Noord Prijzen Volwassenen : Euro 20,00 Weergevoelig: Nee, niet echt Rookbeleid: Verboden te roken Honden toegestaan: Onbekend Pussy's toegestaan: Ja, zeker!
Ed
Ed - wc-bril
Wat is de overeenkomst tussen een publieke vrouw en de wc-bril? Je vraagt je steeds weer af wie er nou weer voor je is geweest....
Peter Reetveter
Peter Reetveter - seks in het ‘andere’ gaatje
Hoewel seks tegenwoordig op alle mogelijke manieren uitgeoefend lijkt te worden, worden er over anale seks maar nauwelijks boekjes opengedaan. En dat terwijl er steeds meer mensen (zoals ik) zijn die het doen! Volgens mij is niet iedereen hier fan van: seks in het ‘andere’ gaatje, vaak om de pijn of het vieze idee. Is dit wel terecht vraag ik me dan af?
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem)
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem) - b-kant
Het is de vrouw die de man kiest die haar zal kiezen, vervolgens: Laat uw vrouw eens uw B-kant draaien, lekker toch....?
Ron
Ron - foto
Een alcoholist komt een bar binnen en neemt een borrel. Hij kijkt in zijn binnenzak en bestelt opnieuw een drankje. Hij kijkt weer in zijn binnenzak en bestelt opnieuw een drankje etc. De barkeeper zegt: “Wat zit er toch in je jaszak?” De man zegt: “Dat is een foto van mijn vrouw. Zodra zij er goed uit begint te zien, dan weet ik dat het tij d is om naar huis te gaan.”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook