This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jannie Hagelaar
Jannie Hagelaar - 1 Item
Hallo allemaal; mijn relatie is over en ben op zoek naar een nieuwe liefde. Iemand die mijn onbedwingbare lust weet te bevredigen. Ik hou van knuffelen en pikzuigen. Ben jij diegene? Over jou:Iemand die mij met respect weet te behandelen en mij tevreden en bevredigd weet te houden. Via mijn slipjes hoop ik je te ontmoeten...... xx Jannie
Jannie Hagelaar
mijn onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - stevig klaargekomen
Kort verslag van gisterenavond: Slipje opgehaald vervolgens ben ik stevig klaargekomen maar toen kon deze dame haar kamer plots niet snel genoeg verlaten. Dus no time for smalltalk. Ach, dat maakte mij eigenlijk niet uit: ik had mijn pleziertje toch al gehad! Later die week is ze nog zeker drie keer bij me langsgekomen en heeft me nog verschillende kusjes gegeven. Waarom moest dat op de kamer dan toch zo snel gaan????? Herhalingsgevaar: Klein. Voor haar looks geef ik haar een 9, voor haar service een 6 en voor haar adem een 3. (maar als haar borsten me nog eens betoveren, zou een herhaling er toch zomaar eens kunnen inzitten!)
Bas Gitaar
Bas Gitaar - second opinion
Een arts en zijn vrouw bedrijven de liefde en na afloop zegt hij: “je kan er niets van!” De vrouw stapt kwaad uit bed. Later die dag op zijn praktijk krijgt de arts toch spijt van wat hij heeft gezegd en belt zijn vrouw op. Maar ze neemt niet op. ‘s Avonds thuis gekomen vraagt de man: “waarom nam je de telefoon niet op?” “Ik lag in bed” zei zijn vrouw.” “‘s middags in bed?” “Ja” zei zij, “ik wilde een second opinion.”
AD
AD - google
Ik google niet meer, mijn vrouw weet het toch altijd beter ...
Hendrikus
Hendrikus - hartstocht
Elke ochtend als hij naar zijn werk vertrekt kust onze buurman hartstochtelijk zijn vrouw. Waarom doe jij dat nooit? vraagt de vrouw sterk gepikeerd Waarop de man antwoord: Waarom…!? Ik ken dat mens amper.
Natalja Heinrich
Natalja Heinrich - naturistencampings
Toen ik klein was stonden we op vakanties vaak op naturistencampings. Tja, en dan zie je wel eens mannen met een hele of halve erectie. Mijn moeder heeft me al in een vroeg stadium uitgelegd dat die mannen er meestal niks aan konden doen en zich er vast een beetje voor hun eigen TAMP schaamden, dus dat ik er niet zo naar mocht staren. En nog steeds kan het me niet zo veel schelen als ik iemand in de sauna of op het naaktstrand met een erectie zie (tenzij er duidelijk kwijlerig bij gekeken wordt, of er anderszins wel duidelijk een seksuele lading aan gegeven wordt). Het is gewoon iets wat je opmerkt, maar verder niks mee doet (net als vrouwen waar je per ongeluk het touwtje van een tampon kan zien. Hoewel ik me kan voorstellen dat de meeste pooiers hier dat nogal goor vinden!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook