This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jorinde
Jorinde - 1 Item
Ben je het ook zo zat dat je alleen maar in contact kan komen met een leuke vrouw door te smsen? Twijfel dan niet langer en neem eens een slipje van me... En kies je er voor om toch een smsje naar me te sturen dan kan dat ook, dus je kan zelf helemaal bepalen wat je wilt. Zie ik jou dan eens???.... X Jorinde
Jorinde
stout slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Wilhelmina Drees
Wilhelmina Drees - raadsel
Why do you get paid more at the Sperm Bank than at the Blood Bank? Sperm is handmade.
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - gvd
Ik vloek niet, ik rook niet en ik drink niet... Godverdomme, mijn peuk is in mijn bier gevallen
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - ontmoet
Een man zit in een kroeg aan de bar, en heeft nogal diep in het glaasje gekeken, en mompelt maar wat voor zich uit: “23 jaar lang, werkelijk 23 jaar lang waren ik en mijn vrouw de gelukkigste mensen op aarde.” Op een gegeven moment vraagt de barman nieuwsgierig: “En wat is er toen gebeurd?” De man: “Toen hebben we elkaar ontmoet.”
Erik
Erik - luisteren
Mijn vrouw zegt dat ik nooit naar ze luister... of zoiets
Zita
Zita - een sexfeest
Vanochtend toen mijn vriend en ik lagen te vrijen, vroegen we elkaar weer wat we op sex gebied nog een keer zouden willen doen. Mijn vriend vertelde me dat hij een keer naar een sexfeest wilde waar iedereen kon zien hoe ik hem nam. Dit is niet de eerste keer dat hij mij dit vertelde, maar we hebben nog nooit iets soort gelijks gedaan. Dit lijkt mij op zich best spannend !! Ik vroeg hem toen of ze soms een parenclub bedoelde, maar dit leek hem iets te tam. Hij bedoelde meer iets als een party met latex, lak en leer (wat stoerder) maar waar de nadruk echt op penetreren lag. Ik had nooit gedacht dit uit zijn mond te horen!! Aangezien het alweer de 2-3e keer is dat hij dit verteld, wil ik een goed vriendinnetje zijn (en om het initiatief te nemen) dit voor hem regelen. Weet iemand feesten, namen en adressen? Ik ontvang ze graag op de e-mail. Bedankt alvast!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook