This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jennifer
Jennifer - 4 Items
Hallo lekkere stoute mannen!! wat leuk dat jullie even naar me komen kijken! Ik ben Jennifer en ik ben sinds kort weer vrijgezel en dacht, dat komt allemaal vast vanzelf weer wel. Mooi niet dus :(ik zit nu al een paar maanden zonder vriendje en ook zonder enige echt mannelijk contact voor mijn behoefte's!) Zo erg zelfs dat ik nu via mijn gedragen slipjes in contact wil komen met een ERVAREN! man. (vind het eigenlijk ook best een keer spannend zo) Dus ben jij een leuke stoere en vooral ervaren! man, en hygiene is een PRE! (geen darmpatienten!) Owja en jonge broekies hoeven bij mij niet aan te komen, want die denken dat ze goed zijn in bed. Maar nee bedankt ik zoek een ervaren iemand! En lijkt het je ook leuk een keer wat via internet af te spreken! En behandel je me met respect en hou je van orale sex! Dus als je serieus intresse hebt, koop mijn slipjes....X Jennifer
Jennifer
geil slipje..
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jennifer
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jennifer
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jennifer
mmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marc Zoon
Marc Zoon - nuts
A man who`s masturbating with peanutbutter must be fucking nuts.... !
Jeanine Slimmers
Jeanine Slimmers - een GEDRAGEN SLIPJE bij me kwam ophalen
Dag allemaal, zojuist heb ik met een spiegeltje in mijn KRANS proberen te kijken en daar en het is wel een beetje rood(als het rood is, ben beetje keuren blind)rond het gaatje op FOEF en zodra ik het huid om mijn SCHAAMSTREEK aanraak voelt het pijnlijk aan. Dit alles is gebeurd nadat ene AAD een GEDRAGEN SLIPJE bij me kwam ophalen! Oppassen dus!
Bennie Dom
Bennie Dom - geile blanke sabel
Hey! , heb je zin ook zo’n in een geile blanke sabel van 19cm in 020 of omgeving Tilburg? kun je me mailen! P.s. ik geef soms ook een vergoeding……..
Peter Reetveter
Peter Reetveter - droomhuwelijk
Ik heb een echt droomhuwelijk, jammer toch dat ik iedere keer weer wakker word...
AD
AD - alarmpistool
Een man heeft in bed erge problemen met vroegtijdige zaadlozing en besluit een dokter te raadplegen. Hij vraagt hem een efficiënte oplossing voor zijn probleem. “Wel,” zegt de dokter,” probeer jezelf te laten schrikken net voor het ogenblik van klaarkomen.” Dezelfde dag nog gaat de man naar een wapenwinkel en koopt een alarmpistool. Thuisgekomen vindt hij zijn vrouw naakt in bed en onmiddellijk gaan ze aan de slag. Op het moment van positie 69 voelt hij het komen en vuurt zijn alarmpistool af… De volgende dag gaat hij terug naar de arts en die vraagt: “Wel, hoe was het?” “Niet zo best,” antwoordt de man, “wanneer ik het pistool afvuurde, beet mijn vrouw 6 cm van mijn jongeheer, scheet mijn gezicht vol en de buurman kwam uit de kast met zijn handen in de lucht.”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook