This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Doortje
Doortje - 4 Items
Hoi hoi ik ben Doortje , een lekkere hete griet , die ook nog eens is getrouwd :P Maar dat mag de pretniet drukken , want kom dus niet meer aan mijn trekken bij mijn man en wil een sex maatje erbij!! Liefst ééntje die nogal fors geschapen is! X Doortje
Doortje
diverse items
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Doortje
hello!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Doortje
chica
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Doortje
leuk boek!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marcel
Marcel - raadsel II
En dan de gelijkenis tussen een homo en kanarie? - Allebei zaad in de bek en stront op de stok!
Ed
Ed - raadsel
Weet iemand hier het verschil tussen een zeehond en een vrouw? antwoord: 't Ene stinkt naar vis en heeft en snor en 't ander zwemt in de zee.
Miko
Miko - Lesbië
Een blonde man zat in een bar toen hij plots een hele mooie jonge vrouw opmerkte. Hij begon naar haar toe te lopen toen de barman tegen hem zei: “Verspil je tijd maar niet aan haar. Ze is lesbisch.” De man loopt toch naar haar toe en vraagt: “Dus, uit welk deel van Lesbië kom jij vandaan?”
Felicia Crowtonie
Felicia Crowtonie - Seksfeesten
Seksfeesten zijn niet iets van vroeger maar ook nu nog zijn ze heel populair. Gisteren is het zelfs uitgebreid in het nieuws geweest naar aanleiding van de z.g. “bunga bunga feestjes” Tja, liefde voor seks beperkt zich niet tot enig niveau. En gelukkig maar. In het buitenland maar ook in Nederland worden regelmatig seksfeesten georganiseerd. Of dit nu in een club is of een privéfeest bij Boudesteijn thuus, dat er drank en zaad vloeit is een gegeven! Of niet dan??
Hettie Pohlkampf
Hettie Pohlkampf - heb dringend geld nodig
Hey STINKVINGERT! ik heb dringend geld nodig in korte tijd . Ik ben een vrouw met een normaal figuur zeker niet dik ook niet graatmager en heb een lekkere cupmaat! Wie wil er helpen financieel ? mail me!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook