This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Saskia Reuvers
Saskia Reuvers - 1 Item
Kennen jullie dat gevoel ook dat je meer wilt dan dat je aankan?? Nou in die fase ben ik dus zo'n beetje beland en ik zoek dus iets meer . Ik heb 1 wens: Ik heb het nog nooit anaal gedaan en dat is iets wat ik heel erg graag wil meemaken en dan ook nog het liefst met een vreemde snifter..... Ben verder een normale doorsnee vrouw met 2 kinderen; dus huisje boompje beestje om het maar zo te noemen . Wie helpt mij daar verandering in te brengen?? XX Sas
Saskia Reuvers
lekker slippie
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - spijt
Als dit soort meisjes verkering hebben kunnen ze elkaar wel opvreten, als ze getrouwd zijn hebben ze spijt, dat ze dat niet gedaan hebben.
Gomez
Gomez - iedere dag een natte FOEF
Stel je hebt, net als mijn vriendin, iedere dag een natte FOEF. Probeer dan niet om katoenen ondergoed te dragen (dus alleen maar of minimaal 95% katoen) en gebruik zeker geen inlegkruisjes. Als je vaginale vocht een rare kleur heeft of een vreemde geur dan kun je beter even door dokter Hans laten onderzoeken of er iets aan de hand is. Waarschijnlijk komt het gewoon door je hormonen. Zeg trouwens gewoon tegen je vriendje dat je altijd nat bent en dat het bij jou betekent dat je opgewonden bent maar alleen bij hem. Leuk voor hem toch!
Ingrid Bafjes
Ingrid Bafjes - Stinkende urine
Tja, even een vies praatje, maar sinds enige tijd heb ik last van erg stinkende urine. Ik heb het al laten testen en er is geen sprake van een blaasontsteking. Het ruikt echter heel vreemd. Ik kan het niet echt duiden. De kleur is wel normaal en verder heb ik ook geen klachten. De laatste tijd ben ik wel weer veel aan het sexen met verschillende mannen en ben zowaar ook wat afgevallen. Zou het daarmee te maken kunnen hebben? Graag jullie ideen hierover!
Laup Trellih
Laup Trellih - leuk
In elke vrouw zit wel iets goeds. Het nadeel is wel dat je het er zelf eerst moet insteken!
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - schoonmoeder
Wat is het ideale gewicht van je schoonmoeder? - 1 kilo inclusief urne!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook