This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Silvia
Silvia - 1 Item
Hallo, ik ben Silvia, een (Kaapverdië); ik trek snel mijn slipje (gemaakt uit Cannabis) uit. ‘Geen enkele reden om door dat ding gehinderd te worden ! Als ik naar mezelf in de spiegel kijk zie ik een bloedmooie vrouw met karamelkleurige huid; volle tieten met donkere tepels; een kale, natte gleuf met slechts een dun streepje haar erbovenop + goed gevormde benen. En als ik me omdraai dan zie ik een sappige, bruine kont. Tous les gens dáccoord?
Silvia
Discoslip
Thong
€ 23,00
€ 11,00 / 
€ 10,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - Kaapverdië
Ik heb ooit een vriendin uit Kaapverdië gehad met een strandhuis in Angola. Misschien interessant voor de lezers om te weten dat daar nauwelijks prostitutie is, bijna alleen amoureuze gelegenheden. Ik word daar dan vaak verliefd op zo/n meisje voor een uur (of zelfs een half uur) Chapeau!!
Ronald
Ronald - Benedenwinds...
Ga benedenwinds staan en Inhaleer dat vuile kontgas van me. Neem het in je longen, kontsnol.
Ronnie en Lau
Ronnie en Lau - massages aan stellen en vrouwen
Wij zijn een blank Nederlands stel en geven massages aan stellen en vrouwen! Voor 100 euro krijg je ongeveer een uur een lekkere en vooral (h)eerlijke ontspannen massage,Voor een vrouw alleen (een 4 handen massage dus) vragen wij 50 euro, wij doen dus geen mannen alleen meer! Wij masseren in ons ondergoed en tot een bepaalde hoogte is aanraken van ons ook mogelijk. Hoever je ons mag aanraken vertellen wij je wel als er een afspraak word gemaakt. Dus wil je als stel of als vrouw alleen eens echt lekker genieten van een fijne en lekker erotische massage waarbij een handmatig hoogtepunt ook mogelijk is en dat ook nog eens krijgen van een stel met ruime ervaring. mail ons dan eens! Ook man/man en vrouw/vrouw massage mogelijk of om en om wisselend !! indien jullie bereid zijn om reiskosten te vergoeden willen wij ons ook verplaatsen hoor!
Hildemar Wientjes
Hildemar Wientjes - de hipster
TIP! Probeer ook eens de hipster!! Ik vind zelf dus een gewone string niet fijn zitten (kruipt steeds in mijn naad!) maar een hipster is voor mij echt een oplossing (die tussen de string en een normale onderbroek in zit) Deze valt trouwens ook erg mooi onder mijn hot-pants! Ik heb ze zelf trouwens altijd van de Hunkemoller, (heb ze weleens een van de zeeman geprobeerd maar waren voor mij echt waardeloos!)
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - Borsten
Kaapverdische meiden zijn altijd geil. Dat kan je onder de rokjes voelen aan hun natte kutjes. En de kokosnoot borsten voelen lekker, de zwarte borsten en zwarte kutjes neuken fijn hoor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook