This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jenny James
Jenny James - 1 Item
Ik ben Jenny en woon al een tijdje in Nederland. Ik ben opgegroeid in Columbia en spreek Spaans en Nederlands. Ik heb geen kinderen. Wel heb ik een relatie van 4 jaar achter de rug met een Nederlandse bouwvakker. Door de crisis in de bouw ben ik nu toe aan een nieuwe relatie. Ben jij een lieve en betrouwbare man? Bestel nu een lekker gedragen slipje van me, daarna kunnen we namelijk chatten en als je wil GRATIS erotisch-webcammen….
Jenny James
mijn slipjke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - mooi dienstmeisje
Mevrouw de barones, die jaloers is op haar heel mooie dienstmeisje, zegt op een ochtend tegen haar: “Marie, ik moet je ontslaan.” Marie zegt snibbig: “Ik weet wel waarom, ik heb een mooier figuur dan u, en u bent jaloers.” De barones zegt: “Hoe kom je daarbij?” “Dat heeft uw man me verteld, ik moet weg omdat ik mooiere benen heb dan u, dat heeft uw man me ook verteld, en ik moet hier ook weg omdat ik beter in bed ben dan u. Waarop de barones woedend vraagt: “Heeft mijn man dat ook gezegd?” Ontkennend schudt Marie het hoofd en zegt: “Nee, dat heb ik van de chauffeur”
Bas Gitaar
Bas Gitaar - hedel
Ook al heb je die ziekte van edel, heb je altijd nog meer haar op je zak dan op je schedel!!
Flapko van Bergen
Flapko van Bergen - het woord slipje
Nou ik schrijf de laatste dus toevallig erotische verhalen en dan is het woord slipje wel heeeel handig!! Het woord kutje en likstaaf trouwens ook!! * trok in één beweging mijn onderbroek over mijn billen...zijn hand ging naar mijn flamoes...; zeg nou zelf: dat klinkt toch ook niet??
Zara Gloverts
Zara Gloverts - Und nachts
"Ach, ich habe keine Probleme. Bin verheiratet, habe 7 Kinder, ein erfülltes Liebesleben. Nur manchmal am Tage, da habe ich Probleme, ihn zu finden." "Und nachts?" "Nachts suchen wir immer zu zweit!"
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - huwelijk
Op huwelijk rijmen alleen de woorden gruwelijk en afschuwelijk, best vreemd toch?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook