This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pia Chow-Zijlstra
Pia Chow-Zijlstra - 1 Item
Hallo luitjes.... Ik ben op het moment ben ik vrijgezel en dat vrijgezelle leven bevalt me erg goed en dar wil ik ook zo houden, ik mis natuurlijk wel sex in mijn leven en vandaar ook mijn advertentie. Het liefste wil ik een man ontmoeten waar ik regelmatig mee kan samenkomen om eens heerlijk elkaar te gaan verwennen, spreekt dit jou ook aan? Koop dan een lekker gedragen slipje van me… xxx Pia
Pia Chow-Zijlstra
geurig slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Nemo
Nemo - slimmen
Ze verzinnen wat af tegenwoordig. Dronk je vroeger nog bier met een rietje of bestelde je een ‘breezah’, tegenwoordig ben je in de bierkeet de man als je een met wodka doordrenkte tampon in je aars schuift. De dames stoppen er ‘m van voren in. Wat nou comazuipen zeggen ze. Steek gewoon lekker een met wodka doordrenkte tampon in je vagina en word supersnel dronken zonder dat iemand het merkt of ruikt, geweldig toch!
Beverly
Beverly - sexuele bevrediging
Tja, amateurprostitutie bijft natuurlijk een vluchtig iets! Het is een hele ervaring terwijl je ermee bezig bent, maar als mijn klant de deur uitloopt neemt hij niets met zich mee. Natuurlijk heeft hij wel de sexuele bevrediging, en de herinnering, maar de dienst die ik aan hem verkoop, is maar voor heel eventjes. En er zijn best wel veel kerels die dat eigenlijk jammer vinden. Als mensen een hoop geld aan een amateurprostituée uitgeven, willen ze vaak er ook nog wat voor mee naar huis nemen, zoals bijvoorbeeld mijn vers gedragen slipje!
Brooke Snackberry
Brooke Snackberry - snikkelstroop
Ik denk dat ik zo even ga winkelen. Ik zit n.l. zonder: snikkelstroop, spuitsel, spuitvocht, warme wimsaus, witteke, witte olie, witten drek, zaad, zaadstraal, en zaadolie!
Edna Johnson
Edna Johnson - Ook is mijn FOEF dan héél droog
Hay die lekkere geile IJSBEREN! Het zit dus zo: De laatste weken heb ik ontzettend veel pijn nadat ik aan anale seks gedaan heb in mijn VIOOLTJE! Vroeger deed het echt nooit pijn, kon ik makkelijk een paar vingers gebruiken en duwde ik te pas en te onpas zelfs een zeer grote vibrator in mijn KRANS. Nu lukt het nog wel hoor, maar doet het echt pijn! Vaak nadat ik klaar ben en ga lopen, loop ik echt alsof ik door een mega drilboor gepakt ben. Dan krijg ik pijnlijke steken en een zéér branderig gevoel. Ook is mijn FOEF dan héél droog. Moet ik hiermee naar de dokter Hans gaan? Want het is echt niet leuk om telkens pijn te hebben, of volstaat een goede glijmiddel? Bedankt voor de tips!
Wim van Beffum
Wim van Beffum - bef-16
Wat vliegt er met 300 km per uur door de schaamstreek? Een Bef-16.
Ed
Ed - vlinders
Wil je vlinders in je buik? Stop dan een rups in je reet!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook