This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Annegien Zoutjes
Annegien Zoutjes - 1 Item
Hay Guys!! Ik ga nu ook eens proberen om via mijn onderbroekjes een lekkere date te scoren, heb dit nog nooit gedaan, welke geile vent wil eens lekker daten met mij, ik hou van alle soorten sex, zowel binnen als buiten, je vind mijn gegevens in een gedragen onderbroekje (ik draag ze op jouw verzoek ook een dag extra of zelfs achterstevoren… XXX Annegien
Annegien Zoutjes
leren slipje zonder kruis
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Machiel Reservewiel
Machiel Reservewiel - Artis
Vraagt een man aan de buschauffeur: “Gaat u naar Artis?” Zegt die buschauffeur: “Nee, ik moet helaas werken”
Ab Veuger
Ab Veuger - Het koetswerk van Rita heeft helaas wel zijn beste tijd gehad
Tja. verleden week donderdag weer eens mijn wandelschoenen aangetrokken In mijn achterhoofd wilde ik een vergelijking maken tussen Rita en Monica. Beide dames liegen wel een beetje over hun leeftijd. Bij Rita is er ook helemaal geen tijdsdruk, maar het verbale gedeelte vind ik echt iets te lang, en zou gepaard mogen gaan met wat meer “spielerei”. Het koetswerk van Rita heeft helaas wel zijn beste tijd gehad, maar Monica heeft daarentegen wel een verbazend mooi stel benen. De sex is bij haar ook zeer goed en hevig en zelfs nog lichtjes dominant van haar kant uit. Ik mag bij haar zo/n beetje alles doen, uiteraard met condoom en ze komt vaak ook nog eens licht spuitend klaar! (dit is heel wat anders, normaal wordt ik in deze doelgroep vaak ondergeplast!) Kortom deze DVP neemt tijd haar tijd voor haar klanten, zowaar in deze tijd een verademing. De sex is uitstekend en de rest moet je er maar bij nemen. Iemand van ongeveer 55 vertoont natuurlijk niet meer een perfecte Body maar de meeste van haar klanten, waaronder deze jongen overigens ook niet………..
Carlos
Carlos - vader
Een vader heeft drie dochters. Op een dag willen alledrie de dochters dat hun vriendje komt logeren. De vader vind het best en zo gebeurd het. Die avond gaat de vader even luisteren aan de deuren van de kamers van de dochters. Bij de eerste hoort hij alleen maar gegiechel. Bij de tweede hoort hij alleen maar, “auw auw!” Bij de derde hoort hij helemaal niks. De volgende ochtend aan het ontbijt vraagt de vader aan dochter een: “Ik hoorde gisteren de hele tijd gelach, hoe kwam dat?”Waarop de dochter zegt: “Ja zo’n kleine pik in zo’n grote kut kietelt.” Aan dochter twee vraagt de vader: “Ik hoorde gister alleen maar, auw auw! Hoe kan dat?” Zegt de dochter: “Ja zo’n grote pik in zo’n klein kutje doet pijn!” Aan de derde dochter vraagt de vader: “Waarvoor hoorde ik bij jullie niks?” Zegt de dochter: “Ik heb altijd geleerd om niet met volle mond te praten!”
Camilla von Seelen
Camilla von Seelen - voetbal
Voor alle vrouwen die voetbal niet begrijpen: Goal is als de postbode ‘n H&M-pakket brengt en een tegengoal is als maatje 34 niet meer past.
Ron
Ron - Pijpje
Twee bierflessen komen elkaar tegen in de kroeg. Zegt de ene tegen de ander: “Pijpje?” Antwoordt de andere: “Nee dank je. Ik heb een beugel.”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook