This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ella Johnson
Ella Johnson - 2 Items
Hai geile snifters, ik ben opzoek naar een leuke vent waar ik wat plezier mee kan beleven. Naast lekkere sex in een volle sexbioscoop of volle sauna houd ik soms ook wel van een goed gesprek over sex. Denk jij dat je in dit plaatje past? Stuur me dan een berichtje. Als het echt klikt dan brei ik een onderbroek zoals op de afbeelding voor je....mmXX Ella
Ella Johnson
slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Ella Johnson
herenonderbroek
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Michaela Frankovagi
Michaela Frankovagi - Vagina en clitoris
Voor de meeste vrouwen is het de meest opwindende ervaring als ze lekker over vagina en clitoris gestreeld, gekust of gelikt worden, of als er in dit gebied licht tikkende bewegingen gemaakt worden. Waar wachten jullie dan nog op?
Erik
Erik - vakantie
Een boer gaat alleen op vakantie en zegt tegen zijn knecht alleen als er iets bijzonders gebeurd is mag je me bellen. Na een week belt de knecht. Boer: "wat is er Knecht?" "de steel van de schop is gebroken." Boer: "hoe kan dat Knecht?" "Het is gebeurd toen ik de hond aan het begraven was." Boer: "hoe komt die hond dood?" Knecht: "door de brandende schuur." Boer: "hoe komt die schuur in brand?" Knecht: "door de vonken van het brandende huis." Boer: "En mijn vrouw dan?" Knecht: "die is met de buurman op vakantie."
AD
AD - kkkom
ik kom klaar, ik kom klaar, ik kom klaartje halen. met mijn pick, met mijn pick, met mijn picknickmandje. met mijn sper, met mijn sper, met mijn spercieboontjes......
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - vrouweneigenschappen
Hier nog wat eigenschappen van vrouwen: 1. Nat worden zonder te baden. 2. Bloeden zonder zich te snijden. 3. Melk geven zonder gras te eten. 4. Zagen zonder zaag. 5. Pijpen zonder tabak.
Elmer
Elmer - ideale KAOLO
Laatst bij het ophalen van een gedragen slipje werd ik direct de kamer ingetrokken. Op de kamer bleek, toen ze helemaal naakt was, pas echt hoe mooi haar lichaam wel is: zalige borsten en een ideale KAOLO!! Ze had me nog niet aangeraakt en mijn DONG stond al half stijf, gewoon van naar haar te kijken. Haar services: Tongzoenen was raar. Heel hevig maar slechts heel kort. Pijpen deed ze goed, maar tijdens het pijpen lag ze met haar rug naar me toe, zodat ik helaas niet goed met haar TEPELS kon spelen. Ik heb het derhalve maar af gemaakt op zijn hondjes, waarbij ik heel hard mocht beuken. Terwijl ik lekker bezig was keek ze me voortdurend geil aan in de spiegel: lekker PSE!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook