This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Armanda Draijstra
Armanda Draijstra - 4 Items
Hallo stoute boy! Schaam jij je er niet voor om achterin de tuin lekker met jezelf te spelen? Dat is fijn. Dan mag je verder lezen, hoewel ik verder hier niet al te veel zal neerzetten. Denk dat het duidelijk is dat ik op zoek ben naar een man die ouder is dan 35? Als jij dat bent en je wil weten waarom ik een man zo oud zoek, dan mag je me mailen. Amanda
Armanda Draijstra
mijn gedragen broekje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Armanda Draijstra
mmm
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Armanda Draijstra
bfe
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Armanda Draijstra
friends
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Sneferteri Shupherd
Sneferteri Shupherd - raadsel
What does a 72-year-old snatch taste like? Depends...
Maarten
Maarten - schoonmoeder
Wat doe je als je schoonmoeder uitgaat? antwoord: Opnieuw aansteken natuurlijk!!
Edo
Edo - Joehoe
Joehoe, ik zit hier lekker op de bank te wachten in mijn huisje in Doetinchem...... bel me eens...!
AD
AD - setje
Achter in de winkel heb ik nog een paar exclusieve werkelijk schitterende sets bestaande uit: een cheeky charmer vibrator van 19 cm, pluchezachte handcuffs, een vederlichte tickler en een milde massageolie met aardbeismaakje voor 29,95. Zolang de voorraad strekt..
Fientje Natskie
Fientje Natskie - voelde ik dat het zweet zo m'n naad in liep
Zomeravond, hastekke warm, zweet liep van m'n rug af zo heet. Uit eten met mijn pooier, bomvol terras, terwijl ik wist dat ik (bijna) ongesteld moest worden. Omdat het zo heet was, voelde ik dat het zweet zo m'n naad in liep, haha Maar.... eenmaal op de plee aangekomen, merkte ik dat ik gvd al ongesteld was geworden! En dat het al door m'n broek gelekt had. Dus ik doe netjes een grote tampon in, en probeer nog wat schoon te krijgen. Sta op van de wc, draai me om om door te trekken, hele pot rood... door mij! Mijn god, ik schrok me de tering! Zo goed en kwaad als het lukte, nog geprobeerd om iets schoon te maken, maar dat lukte niet zo best. Toen ik terug liep naar, hebben we snel afgerekend en zijn we gegaan. Hoorde bij een ander tafeltje nog iemand zeggen: gadverdamme, de plee zat helemaal onder het bloed! Leek wel of er iemand bevallen was!
Carlos
Carlos - cockring
De cockring wordt als de penis nog slap is geheel achter de balzak aangebracht. Ik adviseer jullie te beginnen met een open ring of met een verstelbare ring van leder, welke met drukknoppen wordt vastgezet; daardoor is het nog mogelijk wanneer deze ring als pijnlijk of onprettig ervaren wordt, deze onmiddellijk en op een gemakkelijke manier te verwijderen. Mijn laatste ervaring was niet geheel pijnloos......
Coco-Charlie
Coco-Charlie - beste echtgenoten
Het is zeker niet waar dat verstandige mannen de beste echtgenoten vormen, verstandige mannen worden n.l. nooit echtgenoten!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook