This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mamaloe
Mamaloe - 1 Item
Ik voel me sexy... Omdat ik me ook sexy voel. Ik zit lekker in mijn vel, heb veel plezier in mijn leventje. Het klinkt misschien gek, maar wanneer ik me sexy voel, gaan de hormonen een tandje hoger en wil ik helemaal los gaan met een leuke man. Los in bed ;-) Maar helaas, die man is op dit moment afwezig dus vandaar mijn profiel. Ik ben dus op zoek naar een leuke jongen die lekker los wil gaan met mij. In bed maar ook daar buiten. Lekker gek doen, spontane akties ;-) Kom jij mijn broekje verder uittrekken?? Mamaloe
Mamaloe
lekekr slippie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - trekken
"Verdomme" vloekt de koffie, "ik sta hier al 5 min. heet en niemand die mij pakt. "Had dat dan gezegd" zegt de thee, "ik sta hier al 5 min. te trekken"
Henk Krols
Henk Krols - contact met een ouder of iets jongere vrouw
TADA! Ik ben een lieve aardige, vrouwvriendelijke man en ik zoek voor het weekeinde nog contact met een ouder of iets jongere vrouw. Ik kan niet ontvangen in stad Groningen wel verplaatsen en eventueel kunnen we ergens op een neutrale plek wat afspreken. Ik heb een auto. Heb je zin in een vreemde worst, lekker om te proeven, te likken en misschien te voelen.....Ik vraag en biedt discretie. Verdere vind ik klaarkomen, hygiëne en respectbelangrijk den daarom maak ik vooral veel werk van mijn vrije tijd. Gek op beffen, strelen,borsten teasen (met tong en DONG), masseren, likken,enz.... meer weten reageer maar eens. *uiterlijk en leeftijd niet zo belangrijk* Je krijgt altijd antwoord en soms is bellen mogelijk
Jacco Groningen
Jacco Groningen - olifantje
Er liepen eens drie vrouwen in het oerwoud. Ze hadden horen zeggen dat seks met een olifant fantastisch was. Toen ze een olifant tegenkwamen die zo geil was als iets. Spraken ze met elkaar af dat ze ieder om de beurt een wipje zouden gaan maken met die olifant. De eerste die terugkwam vond het fantastisch, net zoals de tweede. Maar de derde kwam terug, en een bloedspoor achtervolgde haar De twee vroegen:”Wat is jouw overkomen!”. Waarop zij antwoordde “Nadat hij jullie twee gehad had was hij niet meer in staat om de daad nog eens met mij te doen, maar hij stond erop mij te vingeren.”
Fokko Fokma
Fokko Fokma - halfstijf
Een wat slappere penis hoeft overigens niet altijd een probleem te zijn. Met mijn halfstijve penis kan ik nog prima urenlang langs de clitoris strijken!!
Jacob
Jacob - Of ik veel sex heb??
Of ik veel sex heb?? Wordt morgen 64,mijn vriendin is 42 ze pijpt mij zeker 5 keer op een dag,maar dat vind ik persoonlijk nog te weinig! Het begint al in de morgen voor het opstaan. Pijpen in de mond of op haar gezicht spuiten. En dan natuurlijk ook nog even penetreren. Ik bef haar ook heel vaak op een dag, en dat vind ik ook wel lekker. Op mijn werk ga ik me vaak eerst op de wc aftrekken. En als ik toevallig een keer eerder dan mijn meisje thuis kom ,dan komt de buurvrouw ook nog eens!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook