This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Constantia Kont
Constantia Kont - 4 Items
Hoi luitjes, Ik ben eigenlijk een beetje het standaard gedoe met mijn partner moe, ik wil eindelijk eens wat meer pit hebben en eens kunnen zeggen van joh dit was pas eens een beurt, Ik hoop dat jij zegt ja dat bied ik je. want dan zal ik eindelijk eens weten wat lekker is en vooral wat ik wil Kussss, Christine
Constantia Kont
mijn onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Constantia Kont
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Constantia Kont
hey!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Constantia Kont
cash only!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bennie Dom
Bennie Dom - slimmen
Meisjes die een met wodka doordrenkte tampon vaginaal inbrengen en jongens die hetzelfde bundeltje watten anaal inbrengen. En dat wordt 'slimmen' genoemd. Het maakt je sneller dronken én je adem zou er fris door blijven. Let wel gasten: . Eén tampon kan zo'n drie glazen wodka opnemen. Doordat de alcohol direct in het bloed wordt opgenomen, zou je er ook niet dik van worden. En het overbelast ook je lichaam niet, dus braken is ook verleden tijd!! mmm
Van Keulen
Van Keulen - Verzadigde vetten
Verzadigde vetten: we hebben er als moderne mensen maar weinig van nodig, want de meesten zitten de hele dag achter hun computer en/of gaan met de auto naar hun werk en terug. Alleen mensen die zwaar lichamelijk werk doen, zoals ik met de hele dag gebruikte slipjes ophalen , werken die hap wel weer weg! Het is echter niet alleen de moord voor hart-en bloedvaten, maar ook voor het voortplantingsmateriaal van mannen. In de laatste 60 jaar is de hoeveelheid sperma gehalveerd en ook met de kwaliteit is het beroerd gesteld…….Werken aan de winkel dus!
Erik
Erik - inbreken
“Hoe is het mogelijk dat je in het huis heb ingebroken?”, vraagt de rechter. “Op de deur hing nota bene een bordje met Hartelijk Welkom”, zegt de rechter.
Mevrouw Suraboeja
Mevrouw Suraboeja - mannen
Waaraan zie je dat een man liegt? Zijn lippen bewegen!
Elmer
Elmer - scheet in een GLIJHUIS
Laatst probeerde iemand mij dus te overtuigen om een scheet in een GLIJHUIS te laten. Alsof het normaal is om scheten te laten als in gezelschap. Voor mij is iemand die als hij voor me staat een scheet laat niet meer dan een stuk onfatsoen met een slechte opvoeding. Het prototype van een achterbuurter. Ik zou me al dood schamen als het me per ongeluk overkwam laat staan het gewoon te expres doen! With a smile ….”B”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook