This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tasjaaa....
Tasjaaa.... - 1 Item
Hallo happy snifters..... Ik woon net op mijn eigen en zet daarom eens graag de bloemetjes buiten! Geen ouders, geen gezeik! Zoek jij dat ook geen gezeur maar wel een hete meid van 25 die lekker uitdagend is ingesteld? Ben jij een vlotte, goed verzorgde kerel (40+) die af en toe een verzetje zoekt? Kun jij ook een vrouw ook lekker verwennen en is sex voor jou meer dan een anoniem vluggertje om de hoek? Dan zoek ik jou!! Koop mijn slipje....X
Tasjaaa....
lekker setje...mmmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Nemo
Nemo - baas
Janssen gaat naar de baas en zegt: “Mijn vrouw vindt dat ik salarisverhoging moet krijgen.” Waarop de baas zegt: “Ik zal mijn vrouw vragen of ze ermee eens…
Ab Veuger
Ab Veuger - stomerij..
Wanneer geeft een man zijn jas aan zijn vrouw? Als hij wilt dat ze hem naar de stomerij brengt natuurlijk!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - Thieotreol
Een man en een vrouw willen graag kinderen maar het lukt niet. Ze besluiten een afspraak te maken met de dokter. De dokter kan hen echter ook niet helpen maar beweert een goede collega te hebben in Amerika die hen absoluut kan helpen. Zodoende stapt het stel op een vliegtuig richting Amerika. De dokter ter plekke hoort het verhaal aan en vraagt ze "Doe het eens hier ter plekke" Na het gebeuren te hebben aanschouwt zegt de dokter dat hij al begrijpt wat er aan de hand is. Hij krabbelt wat op een briefje en geeft dit aan het stel. "Zeker weten dat na een half jaar een zwangerschap is bereikt" Aangekomen in Nederland gaat het stel met het briefje naar een lokale apotheker. "Wij willen graag Thieotreol" "Pardon?" Zegt de apotheker "dat hebben we niet!, Laat mij dat briefje eens lezen" Hij opent het briefje en leest het voor: "Try the other hole"
Dietlinde van der Broeck
Dietlinde van der Broeck - lekker gedragen slipje/string
Wil je ook eens een lekker gedragen slipje/string van mij ontvangen? Zoals op de foto? Met of zonder gedragen geurtje, squirt of plasje? Of slipje met open kruisje? Voor 24.95 stuur ik je deze slip toe en ontvang je in je mailbox 3 fotos van mij met dit slipje ;). Of liever nog: zelf uittrekken en ophalen, zodra het bedrag is over gemaakt wordt de slip discreet naar je toegezonden of kun je je gang gaan. Alleen op serieuze berichten wordt gereageerd. Bij reactie kan ook een foto toegezonden worden van alle slipjes die beschikbaar zijn!
Elmer
Elmer - GFE liefhebber pur sang
Toen ik bij dit meisje een gedragen slipje ging ophalen vroeg ik haar direct of ze ook aan TZ doet. Dat bleek het geval! Op de kamer ging ze wel te snel van start. Heel even TZ en dwaalde al snel af naar mijn yoghurtbus om deze zeer korstonding te pijpen. Al na zo'n 5 hooguit 10 minuten ging het CD er om. Ik merkte tevergeefs op dat ik het wel erg snel vond gaan (ik ben n.l. een GFE liefhebber pur sang). Of ze begreep me niet of ze wilde me niet begrijpen. Al gillend begon me als een bezeten cowgirl te berijden. Ik had het eigenlijk wel gehad dus probeerde ik toch maar om snel tot naar hoogtepunt te komen. Dat viel niet mee! Daarna meteen douchen op de kamer. Ik stond in minder dan 25 minuten inclusief douchen weer buiten. kosten €50. Er was geen click, helemaal niets. Geen aftersales. Ik vroeg haar buiten de kamer waarom het zo snel moest? Ze zei toen, had je liever een uur gewild? Die moet nog veel leren of is niet geschikt voor dit werk......! Het moge duidelijk zijn dat deze dame niet voor herhaling vatbaar is.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook