This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Veerle
Veerle - 1 Item
Hey, Ik ben Veerle, ik ben een klein beetje sexverslaafd, ik doe het puur voor mijn plezier. Je kan mij vaak vinden in de sauna. Via mijn gedragen slipjes vind je meerdere foto's en mijn gegevens om snel te kunnen afspreken. Tot snel? Veerle x
Veerle
lekker slipje
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Nemo
Nemo - bamboe
Wat krijg je als je een koe buskruit voert? Bamboe!
Ed
Ed - roken
Elk pakje sigaretten verkort je leven met 11 minuten. Elk vrijpartij verlengt je leven met 15 minuten. Conclusie: ROKERS, NEUK VOOR JE LEVEN!!!!!
Dana Baan
Dana Baan - Mijn slipjesdate
Mijn slipjesdate gisteren ging boven verwachting goed. Hij is ERG leuk, spontaan, lief, mooi, attent en ga zo maar door :-) We hebben eerst lekker wat gedronken op een terrasje. Daarna lekker gegeten en toen zijn we uuuuuuren later naar mijn appartement gegaan, alwaar ik met hem heb gezoend voordat hij mij van mijn slipje ontdeed.. Wauw! Volgens mij heb ik nog nooit zo'n lekkere zoen onder mijn navel gehad...Bibberende knietjes zoen was het...*zweef*.
Gordon
Gordon - WAT?
In een overvolle bar ziet een man een vreselijk te gek mooi wijf zitten. Hij stapt op haar af en vraagt 'Kan ik je wat te drinken aanbieden?'. De vrouw kijkt hem aan en roept keihard, zodat de hele kroeg het kan horen 'Wat?..., me in mijn kont neuken?'. De hele kroeg barst in lachen uit en de man trekt zich met een kop als een boei terug tot achter in de zaak. Even later komt de vrouw naar hem toe, 'Het spijt me', zegt ze 'ik ben studente psychologie en ik wilde eens kijken hoe je zou reageren, en dat drankje sla ik niet af'. Waarop de man uitschreeuwt:' Wat?...., 200 euro ?????'.
Elmer
Elmer - een gewillig slavinnetje/subje
Dag hoor! Ik ben jouw eigen Sigarenengel en ben op zoek naar een gewillig slavinnetje/subje die zich totaal wil overgeven aan mij. Als je me niet ziet staan, ga ik wel zitten, als je me niet zo ziet zitten dan ga ik wel liggen, als je me niet ziet liggen dan val je dus op me! Wil jij ook gehoorzamen, en gebruikt worden en alles doen wat ik van je verlang... Leeftijd in ieder geval vanaf 38 jaar en voor de rest maakt het niet uit. Ps.Ik heb dus niks aan een half slavinnetje, tenzij je als zodanig opgeleid en opgevoed wilt worden. Daarvoor moet je jouw eigen wil volledig aan de kant kunnen zetten. Kun je dit echt en wil je dat ook echt, stuur me dan meteen een bericht en vertel me wie je bent en wat je fantasieŽn zijn! Verneem graag!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook