This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kursie Heijnz
Kursie Heijnz - 1 Item
Beste mannen,Het is al een tijdje geleden dat ik de verkoop van mijn gedragen onderbroekjes via internet nodig had om aan de man te komen. Maar helaas is het weer zo ver, ookal is het toch wel leuk om te doen ;.Ik vind het zo leuk dat er altijd totaal verschillende mannen reageren. Zo heb ik destijds een goede man uit kunnen kiezen wat uiteindelijk meer werd dan alleen sex. Het is niet dat ik er naar op zoek was, maar het klikte gewoon lekker !! Ik zie de bestelling wel..... XX Kursie
Kursie Heijnz
mijn slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Erik
Erik - keuken
Man komt bij de dokter om te informeren wat het zou kosten om zijn penis te laten verlengen. Dokter zegt dat de kosten ongeveer 30.000 bedragen. "Daar moet ik nog eens met mijn vrouw over praten", zegt de man. Na 2 weken komt hij terug bij de dokter. "We hebben het er uitvoerig over gehad"' zegt de man, "maar voor dat bedrag heeft mijn vrouw toch liever een nieuwe keuken".
AD
AD - webcammen
Ik ben gek op live sexcammen en doe dit dan ook zo vaak mogelijk , wanneer ik ook maar even niks te doen heb log ik me in op in van mijn favoriete sexcam sites. Vooral sochtend is mijn favoriete tijdstip om te sexcammen , altijd rond 7 uur voordat ik na mijn werk moet ga ik nog even online om me nog eventjes lekker klaar te trekken op een geil webcamsletje, lekker toch@!
Isabella Runeux
Isabella Runeux - Ystävällinen henkilökunta. siisti pikkuhotelli DE BLANKE SABEL
Hotelli siisti pikkuhotelli DE BLANKE SABEL ystävällisellä hlö kunnalla. Airport Bus A1 tuo ja vie hyvin lähelle. Lyhyt matka Catalyanan aukiolle kävellen. Metro pysäkki hyvin lähellä ja siten koko barcelona helposti hanskassa.
Van Bafdonk
Van Bafdonk - vellen
Er zit een oud verrimpeld mannetje in de trein. Komt er een bloed mooi meisje in een minirokje tegenover hem zitten. Dat meisje kijkt naar de man en ziet plotseling al die rimpels verdwijnen en zegt tegen die man: "wat is er met u aan de hand meneer?" "Nou ja", zegt de man, "ik heb mijn vel nu wel ergens anders nodig!"
Carmel
Carmel - de rosbief snuffelen
Is er hier nog een stoute foefridder die niet te beroerd is om aan mijn postzegel likken, aan de rosbief snuffelen, beffen, bever eten, broodje rosbief nemen, flaphappen, greppeltje likken, kutje likken, kutlikken, likken als Lassie, met je bek in`t natte gras liggen (Amsterdams), met je neus in de bosjes en de tong in de sloot, minetten (preutlikken, pruimlikken, de sloot vullen, tapijt happen, tongracen, een visje happen/eten, vlaflippen, vlinderen, vrouwelijkevoorhuidvoenzen, wijwaterke, een zoute snor halen, en natuurlijk om mijn zure mossel eten! Meld je dan snel!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook