This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ellie MacPiel
Ellie MacPiel - 1 Item
Welke kerel durft?? Hmmm, ik sta al helemaal klaar voor je. Ik ben echt gek op anale sex. Mijn billen houd ik al gespreid, en dan stop ik mijn gladde vinger zachtjes in mijn kontje.... Oh ik hou het bijna niet... Welke kerel durft? Ik zoek intiem geschoren mannen, maar dan wel weer het liefst zonder borsthaar. Koop mijn underwaer en dan zien we wel.... Ellie
Ellie MacPiel
funslipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - Glijhuizen
Na de afgelopen acht jaar ontelbaar veel in Glijhuizen gef*ckt te hebben, geef ik het nu echt op. Het zijn volgens mij vaak eenzame vrouwen die hun geld vaak afstaan aan hun familie die in armoede leeft. Diep en in triest, toch?. Maar aan de andere kant....In hun eigen land waren het vaak ook al hoeren, en maakt het niet zo heel veel uit als jij, net zoals ik, er ook even lekker bovenop duikt. Zij verdienen in NL wel meer geld aan dat hersenloze gedoe. Maar nee man, ik geef het op. Trieste boel daar. Mijn allermooiste ervaring was toen ik een bezig was met een dame terwijl die helemaal verdoofd was van de heroďne! Dat kon mij destijds weinig schelen. Nu vind ik het triest van mijzelf maar heb ik er wel spijt van dat ik mijn 20,- euro niet van haar nachtkastje weer heb afgepakt.. Alleen al die gedachte doet mij weer glimlachen…..Ik ga voortaan voor 20,- euro soep uitdelen in de kerk aan zwervers om zo weer in balans proberen te komen. Het geweten is eigenlijk best wel een klote maar in dit geval blijft het een mooi iets………….
Bennie Dom
Bennie Dom - gothics
Hoeveel goths heb je nodig om een gloeilamp in te draaien? Geen, ze zitten liever in het donker te huilen!!
Carlos
Carlos - geheim
Ik ben al jaren zeer gelukkig getrouwd met mijn vrouw. Onze relatie is heel goed en ook onze sex is nog spannend en heel varierend. Toch heb ik al die jaren iets gemist wat ik nooit tegen mijn vrouw heb verteld. Ik kijk vaak stiekem als mijn vrouw werken is op homo sites. Ik heb al homosexuele gevoelens sinds ik me kan herrineren. Ik kijk het liefst naar jonge jongens die sex hebben met oudere mannen hoe jonger hoe beter. Ook vandaag heb ik mijn ogen de kost gegeven op een van de vele gay sexsites die ik meerdere malen per week bezoek.
Fokko Fokma
Fokko Fokma - soa
Er komt een man bij de dokter Hans. Hij zegt: "Dokter ik kom voor een vriend, die denkt namelijk dat hij een SOA heeft opgelopen!" Zegt Dokter Hans: "Haal die vriend maar eens uit de broek dan zal ik even kijken!"
Dakota
Dakota - engelse les voor slipjeslovers....
Frieke trekt iets te hard haar slipje aan, waardoor het scheurt, Frieke pulls to hard on her panties, causing it to tear.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook