This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Luz Garsia
Luz Garsia - 1 Item
Hoi ik ben luz. Voor een super GFE ervaring met een echte "girl next door" ,zeer verleidelijke ogen en een lekker figuurtje ben een echte nymfomane. Ik hen een piercing door mijn klitje daardoor ben ik altijd superheet.. Ik ontvang jou in mooi appartement bij snelweg, groetjes Luz XX
Luz Garsia
slip
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

AD
AD - sextape
Na het douchen gisteravond gingen we samen lekker op bed liggen. Mijn vrouw had onze net opgenomen sextape opgezet. Ik kreeg er meteen weer een stijve van! Ik zag haar geile bejaarde lichaam en ik kreeg meteen weer zin om haar overal te strelen en likken. Ik zou haar graag eens geneukt willen zien worden door een vreemde man en dat dan ook opnemen op film. Heeft iemand interesse??
Priscilla Kleermaker
Priscilla Kleermaker - Twee tepelklemmen
Te koop aangeboden: Twee tepelklemmen met een goudkleurig balletje, nieuw in verpakking! Al mijn aanbiedingen zijn excl. Verzendkosten en verzending is voor risico van de koper. Ps. Je boekt ook vooruitgang wanneer iedere fout een nieuwe is en daarom heb ik ook nog een intiem wit sierraad te koop. Ontworpen om over de top van de clitoris te schuiven. De hangertjes dienen elk aan 1 kant van de vagina te hangen. Hoe charmant is dat?
Ewout
Ewout - kringloop
Recycling: Een Duitser die varkensvlees eet !
Notermans
Notermans - verzot op gleufdieren
Ik ben toch zo verzot op gleufdieren! Zo moest en zou ik meer te weten komen van de anatomie van deze interessante soort. Om meer te weten te komen is het dus nodig het naakte lichaam te observeren. Uiteindelijk heb ik maar gebruik gemaakt van een verborgen camera want op spontaan kleren uittrekken werd helaas door een aantal mooie gleufdieren zeer agressief gereageerd!
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - afnemende belangstelling....
"Wanneer neemt bij een man zijn belangstelling voor seks af, dokter Hans?", vraagt een kennelijk oververmoeide vrouw. "Direct na zijn overlijden, mevrouw," stelt de geneesheer haar allesbehalve gerust.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook