This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Glennice
Glennice - 1 Item
hallo allemaal, Ik zoek lekkere schone kerels die mij langdurig willen beffen en rimmen. Als je meer wilt is dit ook altijd mogelijk. Ik sta namelijk voor veel open. Leeftijd maakt niet uit. Als je interesse hebt, bestel dan snel een gedragen onderbroekje….. Wie eerst reageert, wordt eerst verwend natuurlijk… Hete likjes XX Glennice
Glennice
mijn onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Britt Brøndsted
Britt Brøndsted - lekkere “gevulde”soep
Ook ik moet toegeven dat het restaurant bij een saunabezoek voor mij heel bepalend kan zijn. Ik houd nou eenmaal van lekker en met name veel eten, alhoewel dat aan mijn postuur (nog) niet valt af te lezen. Mijn eerste ervaringen in sauna’s waren met name de kleinere sauna’s in het Ruhrgebied waar met name koffie, koekjes en als je geluk had halve Duitse broodjes geserveerd werden. Dat die krengen daar al een hele dag lagen scheen niemand te storen. Positieve uitschieter in de kleinere clubs vond ik toch wel dat vanaf 18 u een prima warme maaltijd geserveerd werd met onder andere een lekkere “gevulde”soep, wat ik sporadisch elders gekregen heb!
Erik
Erik - vermoeidheid
Seksuele oververmoeidheid: Wallen onder je ballen.
AD
AD - tepel
Volgens mij horen jullie de melk wel klutsen maar weten jullie totaal niet waar de tepel zit. ...
Deborah Drigsie
Deborah Drigsie - gevoelige borsten en tepels
Ik ging laatst voor een uurtje naar de sportschool, maar daar raakte ik helemaal oververhit van de zwetende en glimmende lijven. Gefrustreerd haakte ik al na drie kwartier af en sprong onder de douche. Weer kon ik het niet laten en gleed mijn hand vanzelf tussen mijn benen. Bijna had ik me zelf laten gaan , maar kon me nog net inhouden. Geile slet, schold ik tegen mezelf. Snel stapte ik onder de douche uit en begon mezelf af te drogen. De ruwe handdoek over mijn gevoelige borsten en tepels maakte me nog geiler dan ik al was… Zelfs het ritje op de fiets was een ware aanslag op mijn zelfbeheersing. Als ik iets voorover ging zitten schuurde mijn schaamlippen en klitje zo lekker tegen het zadel van mijn sportfiets. Het leek of er geen eind kwam aan deze zelfteistering, wordt vervolgd!
Carlos
Carlos - reet
Komt er een vrouw bij dokter Hans en zegt vervolgens: "Dokter, ik heb van die kleine tietjes kunt u daar niets aan doen." Waarop dokter Hans zegt, "mevrouw dan moet u elke dag een tijdje met een wc-papiertje tussen uw borsten wrijven." Waarop die vrouw vervolgens verwonderlijk vraagt: "Helpt dat dan." Zegt dokter Hans "nou mevrouw als ik zo eens naar uw reet kijk moet dat aardig lukken.... "

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook