This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Adele Bloemendaal
Adele Bloemendaal - 1 Item
Heb je vanavond iets te doen ??? . Zo niet neem dan contact met mij op , want ik ben Adele een lekkere hete milf die het spannend vindt om geile sex afspraakjes te maken met geile mannen . ik ben vrijgezel dus ik kan doen en laten wat ik wil en dat doe ik dus ook, lekker toch???
Adele Bloemendaal
mijn gedragen onderbroekje
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - tandarts
Vraagt de tandarts aan zijn patiŽnt: "Heb jij geen reet of zo?" "Hoezo?" vraagt de patiŽnt. Zegt de tandarts: "Je stinkt zo uit je bek
Wim van Beffum
Wim van Beffum - Klaas Postma
Klaas Postma gaat na zijn werk met de bus naar huis. Het is druk en hij moet staan. Naast hem ziet hij een man met in zijn handen een heel klein lief tekkeltje. "Leuk hondje." "Ja he, heb-ik voor mijn vrouw." "Geluksvogel, die van mij heb ik nooit ook maar ergens voor kunnen ruilen."
Marco
Marco - dame die zich graag regelmatig erotisch zou willen laten magnetiseren
Als Erotisch Magnetiseur zoek ik nog een nette en discrete ontvangstruimte in Utrecht om mijn beschaafde en op hun privacy gestelde cliŽntťle te ontvangen. Ontvangst bij mij thuis heeft geleid tot boze reacties van mijn buren. Het liefst bij een dame die ik dan in natura, d.m.v. mijn behandelingen kan terugbetalen, ideaal dus bijvoorbeeld voor een dame die zich graag regelmatig erotisch zou willen laten magnetiseren maar dat financieel niet kan opbrengen. Ben jij die dame? Mail me! Voor meer info: zie mijn website. Mail mij dan stuur ik je de link van mijn website toe. Of stuur me, dat mag ook, een smsje?
Ron
Ron - f*ck
Fuck the dog ......... if you can`t find a pussy ...
Nancy Pattion
Nancy Pattion - kleine TAMPEN
Dag allemaal! Het liefst heb ik klanten met kleine TAMPEN voor anaal (zoals bijvoorbeeld laatst ene Ling You Po) Het is overigens niet dat ik helemaal niets wil voelen hoor, maar ik wil geen pijn en al zeker geen bloed! Het kan natuurlijk ook wel met een grote TAMP (FLOYD) goed gaan, maar de meeste mannen bakken er helaas niks van! Ze doen je dan gemakkelijk zeer. Met een kleine TAMP valt het mij meestal wel meeÖ..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook