This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mary Blige
Mary Blige - 1 Item
Ik ben voor het eerst op zo deze mooie site, weet niet wat ik precies moet neerzetten maar zal het proberen. ik ben een single gezonde meid, die graag in contact wil komen met een spannende man. hou van stappen en winkelen, welke vrouw niet, maar romantisch naakt op de bank zitten vind ik ook leuk. Contacteert u mij via een gedragen onderbroekje?? XX Mary
Mary Blige
ruik mijn broekje eens.....mm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Grace
Grace - grootste actieve raambuurt
Ik ben nu zeer benieuwd welke stad de grootste actieve raambuurt heeft (en welke stad de op een na grootste, de kleinste etc).Ook ben ik benieuwd naar de kamerhuren per buurt (zit hier een verband tussen?). Kan iemand de huidige/actuele getallen verschaffen/corrigeren? Wat ik op dit moment weet:1. Amsterdam - Wallen: 286 kamers 2. Alkmaar: 120 kamers (75 euro per dag) Op dit moment zijn het nog schattingen, maar ik ben benieuwd naar het exact getal!
Wim van Beffum
Wim van Beffum - humor?
Er komt een man met kanker bij de dokter. Docter: "Het is hier een beetje gezwellig." "Dat vind ik niet aardig van u," zegt de patient. Waarop de docter antwoordt: "Toch vind ik het hier gezwellig." De patient zegt: "Als u dat nog een keer zegt, ga ik naar de baas van dit ziekenhuis." Maar de docter zegt weer: "Toch is het hier gezwellig." De patient gaat geirriteerd naar de baas van het ziekenhuis toe en zegt: "Deze docter zegt dat het gezwellig is in zijn kamer en dat vind ik niet leuk. Ik heb namelijk kanker." De baas antwoord: "Nou zeg, u heeft ook geen gevoel voor TUMOR!!!"
AD
AD - rimmen
Er zijn vrouwen die het heerlijk vinden om te rimmen: ze likken de kont van 1 of meer mannen. Die mannen vinden dat ook fijn, veel van hen staan al klaar met hun anus omhoog. In sommige van de films staat er een heel rijtje mannen, die allemaal op hun beurt gerimd worden door een vrouw, mmmm lekker hoor!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - getrouwd
Mijn vrouw en ik zijn gelukkig getrouwd; Zij is gelukkig en ik getrouwd.
Elmer
Elmer - in de sauna met een rijpe (geschoren) oudere dame
Tijdens een gesprek in de sauna met een rijpe (geschoren) oudere dame had ze zich zo sympathiek opgesteld en had ik haar ook grondig kunnen bekijken en had eigenlijk geen slecht gevoel bij haar gezelschap zodat ik besloten had om een uurtje te blijven. Ik dacht dat een potje "granny" ergens achter in de sauna wel eens leuk zou kunnen zijn! Dit is tot mijn eigen grote verbazing één van de beste saunabezoeken geworden die ik in jaren gehad heb. Ik had haar gevraagd om in de sauna te blijven omdat het daar wel knusjes was maar zij stond erop zich eerst in leuke lingerie te gaan omkleden. Dit zag er gezien de leeftijd overigens helemaal niet slecht uit……….!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook