This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Malon
Malon - 1 Item
Hallo sexy ladies, Ik zoek vrouwen om langdurig te beffen of te rimmen. Als je meer wilt is dit ook altijd mogelijk. Ik sta namelijk voor veel open. Leeftijd maakt niet uit. Als je interesse hebt, stuur mij dan vlug een mailtje. Wie eerst reageert, wordt eerst verwend. hete likjes, Malon
Malon
mijn broekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Nemo
Nemo - glurinamer
Het is bruin en kijkt om de hoek? Een Glurinamer...
Analia
Analia - rimmen??
rimmen?? absoluut niet, ik vind de anus toch wat onhygenisch... gelikt worden weet ik niet, mij lijkt het wel lekker, maar ik denk niet dat ik eraan toe zou durven geven…jullie wel dan??
Elise Bretteville
Elise Bretteville - vibrating tampon
A man came up to me with a new invention, a vibrating tampon. That way I can be at my best when I am at my worst????
Rogier Stinkdier
Rogier Stinkdier - een heuse voorbinddildo
Toen mijn vrouw mij laatst voorstelde om mij anaal te verwennen met een heuse voorbinddildo had ik zo iets van Ja; weet je ik mag toch ook bij haar anaal binnen dus waarom zou ik het weigeren als zij het bij mij wil!? Na wat meer informatie te hebben opgezocht over anaal met mannen wekte het bij mij meer en meer interesse (omwille van prostaat stimulatie => Lekker gevoel) dus had ik zo iets van ja waarom niet. En direct na de eerste keer het genot te hebben gevoeld van prostaat stimulatie had ik zo iets wel dit mag wat mij betreft wel vaker ! Erg jammer dat zo/n voorbinddildo niet eerder ter sprake is gekomen……….
Ton
Ton - zweer
Een jongen staat met z'n meisje in een hoekje en kust en bijt haar heel voorzichtig in haar nek. Zegt de jongen: "Lieveling, je huid smaakt heerlijk zoet." waarop het meisje antwoord: "Geen wonder, je zuigt een zweer uit!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook