This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Anja
Anja - 1 Item
Hallo ik ben Ana (28) ik ga strippen totdat ik naakt ben, daarna mijn borsten masseren en insmeren met olijfolie. Als ik dan toch bezig ben kan ik net zo goed direct mijn het kutje glad maken en vingeren met olie. Laatst was ik bezig met Wim, die kwam een slipje halen. Toen de bel ging klom hij echter uit het raam en ik heb hem niet weer gezien. Zijn kleren heeft hij hier achter gelaten. Aan de deur stonden 2 vaste klanten (Marc en Rob) die een hekel hebben aan PTT post. Zij halen die slipjes hier ook op. Ik geef ze dan een PIVO-tje en vervolgens spelen we de hele avond ‘ontdek je plekje”. Ik verzeker jullie dat mijn kutje dan niet ongebruikt blijft. Mooiste moment is het gelijktijdig klaarkomen…mmmmmm
Anja
Thong
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - douchen
Ik douche tegenwoordig na het sporten gewoon thuis, sinds we een paar 50-plussers onder de douche aantroffen met een pluk zuurkool tussen hun benen die hun knietjes raakte. Ik werd daar er zo onpasselijk van, dat ik in het vervolg niet meer met zulke schokkende beelden geconfronteerd willen worden en lekker voor ons thuisdouche kies. p.s. Ben zelf helemaal geschoren en verwacht dat eigenlijk ook van mijn partner!
Wim van Beffum
Wim van Beffum - De damessauna
Ana, ik zit donderdag tot 20.00 uur in de damessauna, neem jij dan mijn kleren mee? Neem ook PIVO’s mee!!! Saudi!
Anja
Anja - kaal
Ik vertik het om me helemaal kaal te scheren. Kinderen van 12 hebben kale kutjes, volwassen vrouwen niet. En daarbij, ik vind het lelijk ook. Welterusten, Roel!
Doktor Hans
Doktor Hans - tuintje....
Gelukkig zijn we allemaal anders en kan iedereen zijn tuintje zo bijharken dat men zich er prettig bij voelt !!
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - Strafwerk
Stoute meisjes moeten hard billenkoek krijgen en dan, nadat ze goed gehuild hebben, zal het allemaal beter zijn. Ga in de hoek staan, trek je slipje omlaag en houd je rok omhoog, zodat ik dat ondeugende achterwerk kan zien, dat ik ga straffen.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook