This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Guina Stiel
Guina Stiel - 1 Item
Hallo lieve mannen, onlangs ben ik gescheiden omdat mijn ex het bezoek aan parenclubs en sexbioscopen niet meer wilde, ik ben er dol op zoals je kunt zien op mijn foto’s. Heb je ook interesse om samen met mij stad en land af te reizen om gezellig naar parenclubs of een sexbioscoop te gaan, koop dan even een slipje vanme en wie weet treffen we elkaar binnenkort. Tot snel groetjes en xxx van Guina?
Guina Stiel
leren slipje zonder kruis...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Amerins Kakken
Amerins Kakken - sinds je nergens meer mag roken
Omdat ik overdag een drukke baan heb ben ik 's avonds vaak bekaf. Uitgaan doe ik niet echt meer sinds je nergens meer mag roken en omdat ik ook niet geïsoleerd wilde raken trok ik de stoute schoenen aan en zocht op internet naar slipjessites. Nu zijn er een heleboel van dit soort sites, maar de meeste zijn gericht op mensen die een vaste relatie willen. Nou, dat zocht ik dus niet, want ik was het helemaal zat om energie te steken in iets dat uiteindelijk toch zou gaan mislukken!
Rochel Spencert
Rochel Spencert - flink penetreren
Laatst bij ons in de Blue Oyster Bar zag ik midden op de dansvloer een stel elkaar flink penetreren! Wat denk je wat? De mensen erom heen volgden hun voorbeeld en al snel was de hele zaal bezig gepenetreerd te worden. Hoe leuk is dat?
Bernhard
Bernhard - geiten
Hoe drijft men een troep koeien bijeen? Met een stok. Hoe drijft men een troep schapen bijeen? Met een hond. Hoe drijft men een troep geiten bijeen? Met een Tupperware avond.
Fokko Fokma
Fokko Fokma - vertellen...
Alles te weten maakt niet gelukkig. Ik heb beloofd mijn vrouw gelukkig te maken, dus vertel ik haar niet alles. (dus ook niet dat ik hier regelmatig gebruikte slipjes van deze mooie dame bestel....mmmmmm)
Doktor Hans
Doktor Hans - afwassen...
Een man heeft bij het paardrijden zijn arm en pols gebroken. Zijn vrouw is heel ongerust en vraagt me: "Ik smeek u, dokter, vertel me de waarheid ... Zal mijn man de afwas kunnen blijven doen?"
Elmer
Elmer - “ trekjap”
Hey jij daar met je lekkere TAMP! heb je, net zoals ik, ook wel eens iemand betrapt die zat te masturberen op een rare plek? Klassieker is bij mij vroeger op de basisschool toen we met biologie een hele foute voorlichtingsfilm zaten te kijken, en er een Japanse gast uit mijn klas wel ineens een heel rood hoofd had! Zat ie met zijn hand in zijn broek aan zijn STAMBOOM zat whahaha. Hij is dan ook de rest van zn schoolcarriere “ trekjap” genoemd en wij noemen hem nog steeds zo! Vinger ze allemaal weer!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook