This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marit
Marit - 1 Item
Hoi kerels, Wat dachten jullie hiervan?? Na je eerst heerlijk te hebben opgegeild met m'n tong en tongpiercing of een heerlijke erotische- of body-to-body-massage, mag je klaarkomen waar je maar wilt. Op mijn lichaam, borsten of lekker in mijn mondje. Ook plassex is voor mij geen probleem. Maar geef dat dan wel even vroegtijdig door zodat ik vooraf wat extra kan drinken. oh ja, enne Intiem is wel altijd safe. !! Marit
Marit
mijn gedragen ondergoed...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - veertje
Erotisch is met een veertje, kinky is met de hele kip, of niet dan??
Ab Veuger
Ab Veuger - fietsenmaker
Een vrouw heeft net een jonge poes uit het asiel gehaald, maar ziet tot haar verbazing dat het beestje kaal wordt onder aan de buik. In paniek wil zij de dierenarts bellen, maar ze drukt per ongeluk het verkeerde nummer. Het is de plaatselijke fietsenmaker. Ze doet haar verhaal en zegt: “Nou het is me ook wat, mijn poes wordt ineens zo kaal van onderen.” Waarop de fietsmaker zegt: “Dan moet u maar even langskomen. Dan zet ik het zadel wat lager.”
Analia
Analia - ei
Welk zijn de drie eerste woorden uit een Hollands kookboek?... Leen een ei...
Henk Krols
Henk Krols - een frustrerend probleem
Zo heb ik nu een frustrerend probleem, namelijk; mijn vriendin wilt bijna geen seks meer hebben!! We hebben gemiddeld ongeveer 1 á 2 keer per maand seks, wat ik gewoon te weinig vind. Begrijp me niet verkeerd, ik hoef natuurlijk niet elke dag van bil te gaan. Op het begin van onze relatie deden we het ongeveer 2x per week(!) wat nu dus drastisch omlaag is gegaan. Heb er vaak geprobeerd om erover te praten met der maar krijg dan vaak (slechte?) excuses te horen dat ze gewoon geen zin heeft en/of last heeft van haar anus en vagina. Het afgelopen jaar ben ik goed gaan nadenken of ik nog wel verder wil, want ik ben bang dat als we straks gaan samen wonen (wat ze graag wilt, en ''het'' kan verhelpen zei ze) dat seks helemaal niet meer aan de orde komt….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook