This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ruby Berlis
Ruby Berlis - 1 Item
Hay Guys! Pittige tante met sterk karakter zoekt leuke gozer die absoluut niet saai is! Over jou:Hoe ziet mijn ideale man eruit? Je bent een man die me elke dag doet lachen, genieten en blij maakt. Een man die van aanpakken weet, die gepassioneerd is van....mij! Koop mijn slipje en wie weet mag jij met mij spelen in een sexbioscoop..... X Andrea
Ruby Berlis
mijn zaakje....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - booreiland
Loopt een homo op de ontmoetingplaats te zoeken naar haastige liefde. Op den duur treft hij hier 2 mannen aan, en stelt voor dat ze er werk van maken. De 2 mannen bekijken de homo eens goed en gaan akkoord. Na een enige tijd bezig te zijn geweest voelt de homo een hard maar toch iets glibberigs bij zijn achterste, en ja hoor plop, volop in de roos. Waarop de homo zegt: "Nu werk ik al op een booreiland, en dan nog neem ik mijn werk mee naar huis.
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - Homo of bi,
Tja, het klinkt misschien raar maar Ik weet na al die jaren nog steeds niet goed wat ik nou precies ben. Homo of bi, ik heb echt geen idee. Ik word eigenlijk van allebei ontzettend geil. Misschien vind ik een hokje ook niet zo belangrijk. Ik zit er eigenlijk ook niet zo mee. Ik doe gewoon wat ik lekker vind en waar ik gelukkig van wordt! Lekker toch?
Analia
Analia - steel
Wat is de overeenkomst tussen een man en een tandenborstel? Zonder steel zijn ze nutteloos.
AD
AD - erotische party
Zin in een feestje? Boek nu een erotische party die plaatsvindt in januari of februari en ontvang een massagekaars van KamaSutra als verwencadeau! Een massagekaars gebruik je om een heerlijke warme massage te geven of te ontvangen. Steek de kaars aan en het ‘kaarsvet’ smelt in een geurende warme massageolie. Natuurlijk word je als gastvrouw ook beloond met een korting op je eigen bestelling bij mij die, afhankelijk van de verkoop die avond, wel kan oplopen tot 25%!
rio
rio - bedankt BURU
Beste Boudesteijn, de technieken zoals jij hebt beschreven hebben tot resultaat geleid dat mijn TOLLIE heel langdurig in vol ornaat hard en stijf blijft staan. Zij (mijn vrouw) kan nu zelf perfect aanvoelen op welk moment met deze massagetechniek mijn TOLLIE een zaadexplosie kan bezorgen. Mijn penis is 15 bij 4,5á5cm groot, mag ik wel zeggen ‘n paar grote zware volle ballen. We gebruiken ‘n glijmiddel op waterbasis bij, je hebt er maar iets van nodig en het is heerlijk superglad! Nogmaals bedankt BURU!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook