This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Myrna
Myrna - 1 Item
Mirna uit Emmen hier. Een relatie zoek ik niet, dus als je die wel wilt, zoek dan maar snel verder. Val je wel op een lekkere leuke gezellige meid? En ben je zelf ook een beetje leuk? Dan hoop ik je nummer te vinden in mijn mail bij al jouw bestellingen........Xx Myrna
Myrna
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Carl
Carl - boete
A man who`s masturbating with peanutbutter must be fucking nuts.... of zijn jullie soms ook voor je noten geschoten???
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - boete
Als ik een boete krijg betaal ik hem nooit, want iets dat je krijgt hoef je moet te betalen.. slim toch??
Erik
Erik - eitje...
Voor dit meisje heb ik nog maar 1 vraag en dat is: Hoe wil je je eitje? gekookt, gebakken of bevrucht? mmmm
Filipina
Filipina - alleen maar appelsap
Wanneer een parenclub alleen maar appelsap zou serveren om de dorst te lessen dan zouden we dat niet pikken, of wel? . Sommigen houden van cola, sommigen houden van Heineken, sommigen houden van Warsteiner, anderen houden wel van appelsap. Daarom zijn al deze soorten drank aan de bar verkrijgbaar zodat iedereen z'n dorst naar z'n smaak kan lessen!
Malon
Malon - “ éénmalige sex”
Dag allen! Ik heb al sinds mijn auto ongeluk in 1988 heel weinig sex gehad . (ik kan minder goed praten, maar soms nog net verstaanbaar).ik heb ingevuld “ éénmalige sex” maar als je langer wilt blijven mag dat ook want ik bied dat toch ook aan : verder hoef je NOOIT mijn appartement naakt te poetsen en hoef je alleen te koken als de chinees op de hoek is gesloten (anders eten we iedere dag chinees).Als je niet rookt zal ik ook proberen te stoppen!! Zeg nou zelf: je hoeft toch niet ziek te zijn om beter te worden?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook