This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cody Corbain
Cody Corbain - 1 Item
Ik mis een lekkere vent in huis die me alle aandacht geeft..... het klinkt misschien een beetje heel erg raar hoor maar ik werk dus als kinderjuf op een kinderdagverblijf en iedere keer als ik thuis kom mis ik een lekkere vent in huis die me dan alle aandacht kan geven die ik de hele dag dan aan een andere heb gegeven... het kan dan zeker op verschillende vlakken zijn maar ik denk dat je wel weet wat mijn grootste en vooral hardste behoefte is... spreek je dit aan en ben jij die ik zoek??? Bestel een slipje van me en als je vindt dat die lekker ruikt dan bestel je er gewoon nog 1 en daarna mag je er direct aan ruiken...hihihi XX Cody
Cody Corbain
mijn gedragen slipje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - mazzelaar
Ik ben een gehuwde man. Omdat mijn vrouw mij sexueel al jaren niet meer kan boeien,ben ik een tijd geleden op zoek gegaan op datingsites om via internet een leuke dame te vinden. Ik heb inmiddels met 2 vrouwen (die elkaar niet kennen) contact gekregen wat inmiddels uitgelopen is in 2 buitenechtelijke relaties tegelijkertijd. Ik weet dat als dit ooit uitkomt ik mijn vrouw hier vreselijk veel pijn en verdriet mee doe, maar ik kan er ook niet meer mee stoppen Ik maak momenteel een levensfase door (misschien wel een midlife crisis) waarin ik deze ervaring niet wil missen. Ik voel me enerzijds een vreselijke schoft omdat ik mijn vrouw dit aan doe, en anderzijds denk ik bij mezelf, wat ben je toch een mazzelaar.
Marc Zoon
Marc Zoon - sexbios
Ik ga met mijn vrouw af en toe naar een sexbioscoop. Daar zijn meestal alleen maar mannen. Tijdens de film die ons geil maakt vinger ik haar en zij trekt me af. We hebben allebei een intensief orgasme. De sfeer in de bioscoop, de film en de aanwezigheid van andere geile mensen maken het extra spannend. Zijn er andere mensen/paren die dit ook doen vragen we ons af? Wij hebben met ons bioscoopbezoek geen probleem, maar we houden het toch maar liever geheim vanwege de te verwachten reacties.
Britt Brøndsted
Britt Brøndsted - Mijn kont is vetter dan ooit
WHahaha, ik ben nu al zo/n 20 kg bijgekomen in 3 jaar tijd. Mijn kont is vetter dan ooit! Wie het eerst komt het eerst maalt~!
Carl
Carl - een dame van lichte zeden
Dag SNIFTERS! Ik bezoek nooit een dame van lichte zeden want daar ben je namelijk in een wip van je geld af!
Brunhilde
Brunhilde - "befriedigend" besser, als "gut"?
In Deutschland nennen sie es "Jugend sucht". In England nennen sie es "Petting". Wenn Stiftung Warentest einen Vibrator testet, ist dann "befriedigend" besser, als "gut"?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook