This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Adriana Lieferkampf
Adriana Lieferkampf - 1 Item
Hoi snifters, misschien weten jullie het nog niet maar ik zie mijn vriend alleen in het weekend.. We hebben wel plannen om samen te wonen. Als we in het weekeinde bij elkaar zijn doen we het zo 3 tot 4 keer per nacht/dag. Dus ongeveer 6 tot 8 keer per weekend. Ook genieten we er beide ontzettend van als iemand van mij een gedragen onderbroekje bestelt…. XX Adriana
Adriana Lieferkampf
mijn broekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Galiena Schreuder
Galiena Schreuder - catering en schoonmaak
Voor een slipjesclub (zoals die van Boudesteijn) die bezuinigt op alle niveaus (minimale schoonmaak kamers en toiletten, onvoldoende beschikbaarheid handdoeken, slecht eten die ook nog meters onbereikbaar ligt voor klanten, frisdrank met nauwelijks prik) zou het inderdaad een enorme omslag zijn de catering en schoonmaak uit te besteden.
Ger Gansefles
Ger Gansefles - piemelgeur
TIP: Als mijn collega’s niet hard genoeg doorwerken dan krab ik vaak even aan mijn zak en sla ze vervolgens zachtjes in het gezicht. Vervolgens hebben ze dan de rest van de dag mijn piemelgeur aan hun wangetjes kleven……
Floyd
Floyd - erectieprobleem
Afgelopen 4 jaar heb ik me helemaal suf geneukt zonder problemen maar nu heb ik een erectie- probleem, enigszins wisselvallig maar zeker niet leuk... Ben een paar keer naar de hoeren geweest en krijg wel een stijve als ze me pijpen, maar ik kan gewoon niet met ze neuken. Nu heb ik een nieuwe vriendin en zij is de lekkerste die ik ooit gezien heb, ik moet daarom snel van het probleem af dat ik niet zo makkelijk meer een stijve krijg………iemand tips?
AD
AD - piemel deo 1
Er is een speciale deodorant ontwikkelt die zorgt voor een frisse geur rondom de edele delen van de man. Ik verkoop ze ook inmiddels. Omdat deze deo zeer prijzig is heb ik geen tester in de winkel. Wil je toch perse eerst ruiken dan kan dat alleen bij mij (en dan alleen als er niet meer dan 2 klanten in de winkel zijn!) , ik gebruik het zelf n.l. ook sinds kort… Lekker fris toch?
Kimmy
Kimmy - een heuse “ kontsproeier
Dag allemaal! In Azië is bijna nergens wc papier (behalve in de hotels waar westerlingen komen). Alle toiletten hebben n.l. een heuse “ kontsproeier” ! . Bij ons in huis ook en die kan zo hard dat je bijna van de plee geblazen wordt. Mijn man is ondertussen helemaal gewend aan sproeien i.p.v. vegen. Ik doe overigens beide en als mijn man lang weg is dan wil ik die sproeier nog wel eens op mijn KLIT zetten……….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook