This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Brechje de Vrieps
Brechje de Vrieps - 1 Item
Hay boys.... Ik ben een meid zonder vaste relatie maar heb wel een getrouwde minnaar. geilen elkaar op via de mail en vaak komt er dan ook wel sex. Maar ja een getrouwde man kan natuurlijk niet zo vaak als ik zou willen. Maar als we t doen kan ik weer even vooruit hihi. Mijn gemiddelde met hem is 2x per week en dan heeft hij nog zijn vrouw. Ik moet helaas voor de rest v/d week mezelf verwennen. Met dit erbij gerekend zit ik gemiddeld op 10 x per week. Sex is lekker en gezond (calorien verbrandend)dus have fun, check mijn gedragen slipjes maar…mmm X
Brechje de Vrieps
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - erectiestoornis
Hoi allemaal, sinds kort krijg ik moeilijk een volle erectie. Tijdens het zoenen met dit meisje werd ik wel geil, maar als we eenmaal in bed lagen vond ik het moeilijk om het goed te doen. Ik was ook erg zenuwachtig voor het echte werk. Ik heb haar wel gevingerd enzo, en zij heeft mij ook wel een beetje afgetrokken, maar ik heb nooit helemaal een stijve gehad. We hebben die avond ook nooit echt seks gehad. Als ik me masturbeer krijg ik wel gewoon een goede erectie, snappen jullie dat nou?
Erik
Erik - geen stoornis!
Ik moet ook nog even iets kwijt: Laatst las mijn moeder een reactie voor over een man die slipjes van zijn vrouw droeg. Dat moest ik dan ook maar eens doen. De gedachte dat mijn moeder zeik nat wordt van een man die haar slipjes draagt deed mijn lul steenhard worden. Nog nooit had ik zo'n stijve lul gehad. Mijn eikel was mooi donkerrood/paarsachtig en de blauw aders op mijn lul deden mij direct aan het brandwondencentrum van Beverwijk denken…….
Analia
Analia - day dream
Mijn man draagt al jaren dameslingerie, in het begin vond ik dit vreemd, maar ik vond het hem wel leuk staan. Tegenwoordig kopen wij samen lingerie voor ons samen. Ook nacht kleding zoals teddys, chemises en baydolls dragen wij 'snachts. Het is heerlijk om mijn man in mijn armen te hebben met zijn lingerie aan, het voelt heerlijk aan en dan zingen we samen; What a day for a daydream!.
Annegreet Bilspleet
Annegreet Bilspleet - jeuk aan hun reet
Hallo allemaal! Ik neem aan dat de meeste vrouwen onder ons net zoals ik de was doen in huis. ik vraag me werkelijk af of elke man nou remsporen in ze onderbroek heeft? hebben ze dan allemaal jeuk aan hun reet of vergeten ze die gewoon af te vegen of zo? het is bij mij nu namelijk al de zesde relatie dat ik het zie..Verneem graag!
Leo
Leo - Masturbation bei Frauen
Manche Frauen behaupten sie masturbieren nie, andere machen es sich wirklich nicht selbst. (so wie mein Frau!) Die Häufigkeit liegt dabei unter der bei Jungen und Männern. Aber auch viele Mädchen und Frauen, die sich selbst befriedigen behaupten sie würden es nicht tun!! . Das Masturbation bei Frauen immer noch ein großes Tabuthema ist, hängt auch damit zusammen, das Frauen erst in den letzten Jahrzehnten überhaupt Lust an Sexualität gesellschaftlich Zugestanden bekommen haben. In vielen Bereichen auch heute leider noch Tabuthema……..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook