This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kiera ter Beek
Kiera ter Beek - 1 Item
Hallo lekkere kerels, ik zit in een lastig schuitje. Sinds enkele maanden een fantastische kerel gevonden, waar ik zooo verliefd op was en zoo verlangde om seks met hem te hebben. Onlangs gingen we dan voor de eerste keer verder en ik schrok me echt te pletter toen ik voelde hoe klein het was. Ik kon er toen niet mee verdergaan, dus we hebben nu nog geen seks gehad. Ik weet dat hij hier niet aan kan doen, maar sindsdien is mijn liefde voor hem toch afgenomen en moet ik bijna kotsen aan de gedachte van die kleine pik van hem ! Dus ik date nu gewoon weer via mijn gedragen slipjes...... X Kiera
Kiera ter Beek
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - stinkende piemel
Het is toch niet te geloven; eerst kan ik geen stijve meer krijgen, nu Ik heb af en toe ook last van een stinkende piemel. De ene periode wat meer dan de andere periode. Vroeger waste ik mijn piemel altijd met zeep, omdat ik gelezen had dat zeep niet goed is was ik hem al minstens een jaar bijna altijd met alleen lauw water, héél af en toe die ik het nog eens met zeep maar spoel het er dan goed af met water. Maar ook al was ik hem heel goed elke dag en alleen maar met water, toch stinkt hij nog af en toe en daar ben ik niet zo blij mee…. heeft iemand hier ook tips voor?
Biafra
Biafra - vieze POEPREET
kijk mijn man is Turks en heeft een zeer behaarde REET, en we wonen in ook nog eens in Turkije, hij maakt zijn harige kont na het poepen dus schoon met water in plaats met papier..dus je zou toch zeggen dat het dan schoon moet zijn, helaas niet dus! Ik kan me alleen niet voorstellen dat ik de enige ben die iedere nacht naast een man met een vieze POEPREET ligt.......
Analia
Analia - stank
Ow ja?? heb je ook iets voor vrouwen?? Na één keer seks moet mijn vagina eerst bijkomen, en dan houd ik mijn seks partner uit de buurt omdat ik me geneer voor de enorme stank... hoor graag!
AD
AD - piemel deo
Waarom gebruik je geen piemeldeo?? Piemeldeo is een intieme deodorant voor mannen die op de penis aangebracht wordt om vieze geurtjes tegen te gaan of te verdoezelen. Het is eigenlijk een soort deodarant met een licht parfum, waarvan wordt geclaimd dat het jongeheren beschermt en verzorgt. Aanbrenging geschiedt door het spul direct op doel te spuiten, lekker fris hoor!
Leo
Leo - de garage van Boudesteyn
Ik kan niet anders zeggen dat de garage van Boudesteyn een echte aanwinst is voor de erotische wereld. Met een luxe, erotische ontmoetingsruimte en mooie kamers kunt u hier heerlijk vrijen. Kom eens langs en proef zelf van de liefdevolle sfeer waar wederzijds respect nog telt! Op vrijdags is het extra gezellig voor wie in een feeststemming is. Sommige dames houden ook wel van een trio of striptease, vraag hier dus gewoon naar als het je wat lijkt! Paren zijn uiteraard ook welkom voor een trio of wat anders lekkers….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook